Ismét egy pár L.L. Junior és Dárdai Blanka

N.O. | 2024. Október 10.
L.L. Junior és Dárdai Blanka egy álomutazásra mentek, nem is akárkikkel!

L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka se veled, se nélküled kapcsolatban élnek. Úgy látszik, a sztárpár megint kibékült, és meglepte magát egy spanyolországi álomutazással, ahova Mészáros Bende és Zsigmond Angi is velük tartott. A párosok az Ázsia Expresszben barátkoztak össze, és úgy tűnik, ez a jó viszony megmaradt a műsor után is.

A rapper 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában egy tengeri herkentyűkkel teli ebédről posztolt videót, melyben Blankával egymás mellett ülnek – szúrta ki a Blikk.

(Fotó: TV2/Sajtószoba)

“Miután mindenen átmentünk a 2 év alatt, most azt gondolom, hogy ennél sokkal máshogyan csinálnám. Mi jelenleg nem vagyunk kapcsolatban, (…) mindenki próbál külön gyógyulni, (…) annyira kiéleződött közöttünk a rengeteg probléma, a műsor után még durvábban, hogy próbáltuk rendezni külön-külön. Nagy dózis voltunk egymásnak, és szerintem jobb egy kicsit ezt a háttérbe szorítani. (…) Nem lehet élni ilyen magas fokon, és ez nagyon beszippantott a kezdetektől. (…) Én nem így élek, ő hozta ezt ki belőlem, és nyilván ez nem egy élhető dolog” – nyilatkozta még október első napjaiban Dárdai Blanka, aki Juniorral való heves vitái miatt a figyelem középpontjába került az Ázsia Expresszben is.

Exit mobile version