nlc.hu
Sztárok
Béres Anett jótékony célokra ajánlotta fel az Ázsia Expressz béli pénznyereményét

Béres Anett jótékony célokra ajánlotta fel az Ázsia Expressz béli pénznyereményét

A TV2 sikerműsorának versenyzője elárulta, hogy jótékony célokra ajánlott fel egy nagyobb részt pénznyereményéből.

Az Ázsia Expressz ötödik évadának döntő hetében egymás után két joker-játékot is az egyetlen lánypáros nyerte, akik számára igazi önismereti út volt a műsor. Így, ha végül nem is Béres Anett vagy Sáfrány Emese viszik el végül a győzelmet, máris gazdagodtak már egy kis pénznyereménnyel. Anett és Emese pedig már tudják is, hogy mire szeretnék használni a kétmillió forintnyi pénznyereményük egy részét, számszerűsítve 500-500 ezer forintot. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Mivel ez már a második milliónk, erről szeretnénk lemondani. Én egy olyan alapítványnak adom, ahol a szülők egyedül nevelik a gyereküket

– mondta a szerdai adásban Emese, amiből az is kiderült, hogy műsorbeli párja egy hátrányos helyzetű családnak ajánlotta fel az ő részét, 500 ezer forintot. 

Béres Anett később árulta el, hogy kinek adakozik

Egy nagyon beteg kislánynak és a családjának utalom a pénzt. Az anyuka posztjával a Facebookon találkoztam korábban, gyermekük betegsége, a gyógykezelések miatt nagyon nehéz helyzetbe kerültek.

„Azonnal azt éreztem, hogy segítenem kell, volt, hogy ruhákat küldtem nekik, többször pénzt utaltam, de volt olyan is, hogy bevásároltam nekik, tartós élelmiszereket vettem. Ez az összeg hatalmas segítség nekik! Nagyon szurkolok a kislánynak, hogy meggyógyuljon.” – árulta el a Bors megkeresésére, majd azt is megosztotta, hogy nem ez volt az első alkalom számára, hogy jótékonykodott: 

„Nem tudom, honnan jön ez nálam, de az biztos, hogy nagyon empatikus vagyok, alapból ilyen vagyok. Jó érzés segíteni, például a már nem hordott ruháimat sem dobom ki, hanem mindig olyannak adom, akinek tudom, hogy segítség. Tudod, mi a furcsa? Hogy a forgatás alatt láttunk nagyon szegény embereket, párokat, családokat és mégsem a sajnálom szó jutott róluk eszembe. Mert lehet furán hangzik, de azok az emberek boldogok azzal a kevéssel, amijük van, lehetne tanulni tőlük!”  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top