nlc.hu
Sztárok
Katalin hercegné visszatérése

Katalin hercegné először jelent meg a nyilvánosság előtt a kemo vége óta – fotók

Mindenkit váratlanul ért, hogy feltűnt Southportban a férje oldalán.

Először jelent meg a nyilvánosság előtt kemoterápiás kezelésének befejezése óta Katalin hercegné. Vilmos brit trónörökös és felesége csütörtökön az északnyugat-angliai Southport városát kereste fel, ahol július végén egy késeléses támadásban 3 gyerek meghalt, 10 ember – köztük 8 gyerek – pedig megsérült. Az MTI tudósítása szerint a hercegi pár másfél órát töltött a meggyilkolt kislányok hozzátartozóinak a társaságában, majd a helyi közösségi központban a sürgősségi szolgálatok dolgozóinak mondtak köszönetet a helytállásukért.

Fotó: Danny Lawson - WPA Pool/Getty Images

Fotó: Danny Lawson – WPA Pool/Getty Images

 

Fotó: Danny Lawson - WPA Pool/Getty Images

Fotó: Danny Lawson – WPA Pool/Getty Images

A 42 éves Katalin hercegné januárban hasüregi műtéten esett át, és március végén közzétett első személyes videóüzenetében elmondta, hogy megelőző jellegű kemoterápiás kezelésben részesül, mivel a műtétje utáni tesztek daganatos elváltozást mutattak ki. Egy hónapja közzétett újabb videójában a walesi hercegnő bejelentette, hogy a kezelés véget ért, és most arra összpontosítja figyelmét, hogy rákbetegsége ne térjen vissza. Kijelentette mindazonáltal, hogy szeretne visszatérni munkájához, és amikor erre alkalma nyílik, már részt vesz néhány nyilvános eseményen. 

A mostani látogatása Southportban mindazonáltal váratlan volt, mivel az udvar nem közölte előzetesen, hogy Katalin is elkíséri a férjét erre a programra.

Fotó: Danny Lawson - WPA Pool/Getty Images

Fotó: Danny Lawson – WPA Pool/Getty Images

Tavaly karácsony óta amúgy ez volt Katalin hercegné harmadik nyilvános megjelenése: először júniusban, apósa, III. Károly király hivatalos születésnapi ünnepségén, majd a wimbledoni tenisztorna döntőjén volt jelen, de kezelésének vége óta most első ízben vett részt nyilvános programon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top