nlc.hu
Sztárok
Rubint Réka: "Nem tudják, hogy mennyi buktatója volt a mi magánéletünknek"

Rubint Réka: „Nem tudják, hogy mennyi buktatója volt a magánéletünknek”

Rubint Réka könnyek közt árulta el, hogy bizony az ő életében is rengeteg nehézség akadt, amit a sok bántás csak még nehezebbé tesz.

Október 7-én indult a VIASAT3-on Sváby András műsorvezetésével az Útközben elmeséled. A road movie elemekkel tűzdelt talkshow nemcsak Magyarország tájaira kalauzolja el nézőit, de rengeteg izgalmat is tartogat: Sváby András és meghívott sztárvendége a modern technikát hátrahagyva lakóautóba ül, és kétnapos utazásra indul, ahol a kalandok mellett a baráti beszélgetéseké lesz a főszerep.

Fotó: RTL

Fotó: RTL

Az első adásban Szabó Győző adta oda két napját a műsorvezetőnek, aki szülőfalujába, Nyírbátorba is hazavitte a színészt, aki az este folyamán bővebben elmélkedett arról, hogy mi vezethette drogfüggőségéhez, illetve szülei hogyan reagáltak arra, amikor megkapták fiuktól a könyvet, amely részletesen leírja harcát démonjaival. 

Rubint Réka veszi át a stafétát

Az Útközben elmeséled második vendége Rubint Réka lesz, aki manapság bár gyakrabban szerepel a bulvármédiában, mint előde, mégis a csatorna promóciós videója alapján rengeteg izgalmat tartogat a vele készült adás is. Ez talán nem is csoda, hiszen Rékát és családját rendkívül sokan támadták az utóbb időben az online felületeken, nagy fájdalmat okozva ezzel a háromgyermekes édesanyának. 

A promó videóban azt is hallhatjuk, ahogy Réka arról beszél Sváby Andrásnak, hogy pontosan milyen nehézségei és traumatikus pillanatai voltak az életében, amely mások számára csupa csillogásnak tűnhet.

Nem tudják, hogy ki vagyok, nem tudjál, hogy milyen utat jártam be, nem tudják, hogy mennyi buktatója volt a mi magánéletünknek… Ott feküdt a garázs előtt, stroke-ot kapott. Imádkoztam, hogy ne maradjak egyedül a három gyerekkel, mert akkor mi lesz velem?

– vallotta meg a műsorvezetőnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top