nlc.hu
Sztárok
"Szemét, gyáva férgek!" - Dudás Miki szívfacsaró fotón mutatta meg brutálisan összevert édesapját

“Szemét, gyáva férgek!” – Dudás Miki szívfacsaró fotón mutatta meg a brutálisan összevert édesapját

A sportoló üzent is a hat támadónak, reméli, mind a hatan börtönbe kerülnek.

Mint arról beszámoltunk, brutálisan összeverték Dudás Miki édesapját egy hónappal ezelőtt Pestszentlőrincen, egy benzinkúton. Az 55 éves, rokkantnyugdíjas férfi – a súlyos fejsérülés következtében – azóta is kómában van. Az egykori élsportoló most kiejtette felháborodását azzal kapcsolatban, hogy az elkövetők még mindig szabadlábon vannak. 

Fotó: RTL

Fotó: RTL

“Kint voltunk a benzinkúton, és mint a filmekben: két autó befarol, 6 darab kigyúrt állat bokszoló kiszállt belőle, odarohantak az apámhoz, aki rokkantnyugdíjas, mert volt egy motorbalesete, és a jobb lába térdből majdnem leszakadt. Csavarokkal van összefogva, alig bír menni. És erre a rokkantnyugdíjas emberre hatan rámentek, bokszolók. (…) Mondom: menjetek már innen! Apám vérbe fagyva fekszik. Folyt a vér a füléből. Betört a koponyája, lehetett hallani az esés következtében, tiszta vér volt a föld. És ahogy ezt meglátták, ahelyett, hogy segítséget hívtak volna, beültek az autóba és elmentek. Ez egy másfél perces folyamat volt” – elevenítette fel korábban a történteket Dudás Miki, aki azonnal hívta a mentőket.

Betört a koponyája, kétoldali agyvérzése van, és akkor vitték a balesetibe és 6 órán keresztül műtötték, (…) nem fértek hozzá az agyához, ezért a koponyáját majdnem az egész fejéről lebontották. Konkrétan olyan a feje az apámnak, mint egy kisbabának, hogy nincsen benne csont, puha az egész feje, mert lehántották róla a csontot, így fértek csak hozzá az agyhoz. De azt mondták, hogy olyan szinten roncsolódott az agy, hogy ő már sose lesz normális ember. A legjobb esetben is, ha hazavisszük így, pelenkázni kell, etetni kell, forgatni kell, hogy ne legyen felfekvése. Tehát ennél jobb a halál

Édesapja mellől üzent

A kajakozó és családja tejesen összeomlott, azóta is imádkoznak, hogy a férfi magához térjen. Miki jelenleg azért is küzd, hogy igazságot szolgáltasson édesapjának, aki ha fel is épül, valószínűleg kiszolgáltatott helyzetbe kerül, pelenkázni kell, nem tud majd járni és beszélni.

“Szemét, gyáva férgek! Aki azt mondja, miért teszem ezt ki… Hát, én sem szeretném Édesapám így látni, de bízom a média erejében, és azért osztom ezt meg Veletek, mert remélem, mind a 6 tettes börtönbe kerül. Ez sem hozza vissza Apukámat, de normális, hogy az, aki ilyet tesz, és nap mint nap posztol a Facebookon, még nem ül a börtönben?”  – írta ki gondolatait a közösségi oldalára, amelyhez egy fotót is csatolt édesapjáról a kórházból. 

Ez is érdekelhet Dudás Miki: „Anyukám meg akar halni” Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top