Kőgazdag Aurél: „Ki van nyalva a seggem. És?!” – 85 milliós sportkocsit kapott a 20. szülinapjára

F.C. | 2024. Október 12.
A Kőgazdag Fiatalok új évadában is borzolja a kedélyeket a milliárdos csemete, Aurél.

Emeli a tétet Bárány Aurél a Kőgazdag Fiatalok október 14-én kezdődő 2. évadában: 20 éves lett, édesapjától egy 85 milliós autót kapott ajándékba és elhagyja a családi fészket, mert Budapestre költözik egy luxuslakásba, amihez még egy takarítónőt is biztosít számára a szülő. Emellett eltökélt célja a tehetős fiatalnak, hogy a zenei életben is befusson.

“Ki van nyalva a seggem. És?! Mindent megtehetek. Azt az álmot élem, amit nagyon sokan nem tudnak megtenni. Mint a filmekben”vázolta fel életkörülményeit Kőgazdag Aurél, aki elárulta, hogy a 2. évadban sokkal többet mutat majd meg a valódi személyiségéből.

“Nekem ez a 2. évad nagyon jó lesz, és szerintem a nézőknek is tetszeni fog, amit most fogok adni. Azért az nem az, mint az előző évadban. Teljesen más. Mintha egy másik ember játszaná az én szerepemet most, annyival másabb leszek” – árulta el a beharangozó videóban.

“A kommenteket eleinte néztem, de már teljesen hidegen hagynak” – “üzent” az őt kritizálóknak.

Elmondása szerint visszahúzódó személynek tartja magát, és nem titkolja, még “nem tett le semmit az asztalra”. “Ha saját magamat kéne jellemeznem 3 szóval: én egy nagyon érzelmes és visszahúzódó ember vagyok, és egy nagyon jószívű embernek gondolom magam. (…) Én nagyon nem tudom elfogadni magamat. Nagyon rosszul állok magammal szemben, és nem is nagyon ismerem magamat, és nem tudok olyan dolgot mondani az életemből, amire büszke tudnék lenni”.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Exit mobile version