nlc.hu
Sztárok

Kőgazdag Aurél nem az eszéről lesz híres

Kőgazdag Fiatalok: Aurél azért nem hord karórát, mert nem tudja leolvasni

Inkább elkerüli a kínos szituációkat.

Múlt héten indult a TV2-n a Kőgazdag Fiatalok című műsor, ami egyből tele volt botrányokkal és meghökkentő kijelentésekkel. Az egyik szereplő, a valóban fiatal Aurél büszkén vallja, hogy gyakran cserélgeti a luxusjárműveit, melyeket havonta több százezer forintért tankol.

Aurél

Aurél (Fotó: Kőgazdag Fiatalok)

A 19 éves Aurél természetesen sosem a saját pénzét költi, már ha költi, ugyanis azt sem titkolja, rengeteg bírságot kellett fizetnie az elmúlt néhány hónapban, mivel előfordult, hogy nem fizetett a parkolásért. Aurél esti iskolába jár heti kettő alkalommal, bár az egyik adásból már kiderült, még csak nem is tudja iskolája nevét. Innentől kezdve nem meglepő, hogy amikor a tegnapi epizódban Kata öltözködési tippeket adott neki, mondott egy olyat, amitől elakadt a lány szava. 

„Órát tegyél – jelentette ki Kata, mire Aurél rávágta, hogy azt nem. A lány először megpróbálta elmagyarázni neki, hogy a férfi ékszere az óra, de a fiú válaszára már nem tudott mit mondani. – Nem tudom leolvasni az órát. Minek?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top