nlc.hu
Sztárok

Kőgazdag Fiatalok

Kőgazdag Aurél nem vesz parkolójegyet, már 350 csekket gyűjtött be

A 19 éves fiatal lusta ezzel foglalkozni.

Bárány Aurél, a Kőgazdag Fiatalok egyik szereplője egy interjúban elárulta, hogy gyakran cserélgeti a luxusjárműveit, melyeket havonta több százezer forintért tankol. Azt is elmondta, hogy rengeteg bírságot kellett fizetnie az elmúlt néhány hónapban, ugyanis előfordult, hogy nem fizetett a parkolásért.

„Sokszor megbüntetnek, minden héten kapok pár parkolási bírságot. Le is van fotózva valahol, 350 darab büntetésem van. Szabályosan parkolok, viszont általában elfelejtek odamenni a parkolóórához. Vagy úgy vagyok vele, hogy úgyis pár perc múlva visszamegyek a kocsihoz, addig minek fizessek? De már rögtön ott állnak az autó mellett és jön a cédula! Mindig kivárom a 15 napos határidőt. Halogató típus vagyok. Beállítok emlékeztetőt a telefonomba, és csak akkor rendezem a számlát, amikor a végső határidőnél jön a jelzés” – mondta Aurél a Ripostnak, aki már gyorshajtás miatt is került bajba.

Bárány Aurél

Bárány Aurél, a drága verdák szerelmese (Fotó: TV2)

„Háromszor gyorshajtáson is értek az autópályán, egyszer 350 ezer forint volt a bírság, aztán 200 ezer, és volt egy száz-valahány-ezres csekk is” – tette hozzá a milliókat költő szereplő. A barátai is hasonló anyagi körülmények között élnek, így megértik Aurél gondolkodását.

„Főként gazdag emberek a barátaim. Ha beülünk egy étterembe, az nálunk úgy működik, hogy egyszer én hívom meg a társaságot, aztán legközelebb más a soros. Jó emberismerő vagyok, kiszúrom, ha valaki folyton csak meghívatja magát. Nem fogok mindig én fizetni helyette. Ki vagyok én, az apja?!” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top