nlc.hu
Sztárok

ByeAlex tanácsa

ByeAlex tanácsot adott óravásárlás terén Kőgazdag Aurélnak, aki nem tud karórát olvasni

Hátha megfogadja...

A Kőgazdag Fiatalok tegnapi epizódjában finoman szólva beégette magát a valóban fiatal Aurél. Habár a 19 éves fiú ahhoz nagyon ért, hogy milyen luxusautókat vegyen – bár a parkolójegy vásárlásával szoktak gondjai lenni –, van, ahol az ő tudománya is megáll. Aurélt a műsor másik szereplője, Kata kísérte el vásárolni, aki igyekezett mindent megtenni, hogy stílusos férfit faragjon belőle, egy ponton azonban elakadt a szava

Aurél

Aurél (Fotó: Kőgazdag Fiatalok)

„Órát tegyél – jelentette ki Kata, mire Aurél rávágta, hogy azt nem. A lány először megpróbálta elmagyarázni neki, hogy a férfi ékszere az óra, de a fiú válaszára már nem tudott mit mondani. – Nem tudom leolvasni az órát. Minek?”

Szerencsére, az nlc olvasói között akadnak olyanok, akik minden jó szándékkal segítenének szegény Aurélon.

„Egy jó Casio megoldja; még kőgazdagnak se kell lenni hozzá. Bemész a Westendbe és olyan 14-25 ezer között megvan. A bal felső gombbal a sötétben világít is; nagyon menő!
ui: csipog, ha kelned kell a suliba” – jegyezte meg az nlc Facebook-oldalán megosztott cikk alatt ByeAlex

ByeAlex komment

ByeAlex hozzászólása

Megjegyzésében vagy túltengett az irónia, vagy azt már nem hallotta Aurélról, hogy csupán heti két alkalommal jár esti iskolába. Bár annyira lelkes tanuló, hogy a suli nevét sajnos nem tudja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top