nlc.hu
Sztárok

Így él a Kőgazdag Fiatalok Csabija

Kőgazdag Csabi a sikeres életéről: „Amit én csinálok, az utánozhatatlan, taníthatatlan”

A 21 éves tehetős fiatal nemrég egy aranyszínű Ferrarit vett.

Több százmilliós villája van, sportautói, amik szerinte menőbbek, mint a milliárdos üzletemberé, Jákob Zoliéi. Herczeg Csabi, vagy ahogy a legtöbben ismerik Kőgazdag Csabi még csak 21 éves, de már milliárdos. Rendesen kiveri a biztosítékot az embereknél, támadják, kritizálják a neten az életvitele miatt, de azt mondja, a “kanapéhuszárokkal” ellentétben a való életben az emberek szeretettel viszonyulnak hozzá. A 250 négyzetméteres, 300 milliós házát és az autóparkját a Tények Pluszban mutatta most meg.

Herceg Csabi

Herceg Csabi az egyik sportkocsijában – Fotó: Sajtószoba

Állítja, a Kőgazdag Fiatalok óta mindenki számára egyértelművé vált, hogy ő az, aki megszemélyesítette ezt a műsort. “A Kőgazdag Fiatalok megszemélyesítője az én vagyok. Az nem lehet más. 21 éves vagyok. Egy aranyszínű Ferrarim van, tűzpiros belsővel, cabrio, ami Magyarországon nincs is, csak Jákob Zolinak. De az enyém menőbb, az enyém aranyszínű. Szóval 21 éves korában kinek van akárcsak a fele értékű autója? És nem csak autó. Ez a ház 300 millió forint. Egy boltba kiruccanós szettem nincs nagyon 2-3 millió forint alatt” – hangsúlyozta.

Bevallotta, már kisgyerekkorában is vágyott a hírnévre, arra, hogy odajöjjenek hozzá fotózkodni. “Én nem fogok hazudni. Én ezt szeretem. Szeretem azt, hogy bárhová megyek, mindenhol ismernek” – jelentette ki a műsorvezetői babérokra törő Herceg Csabi, akit a riportban arról is faggattak, mi a sikeres életének a titka. A tehetős fiatal szerint ennek 3 fontos szabálya van: “A kitartás, az akarat és a hit. Ez a 3 dolog nagyon fontos szerintem ahhoz, hogy az ember valamit elérjen, viszont amit én csinálok, úgy gondolom, az utánozhatatlan”. Állítja, hiába próbálják lemásolni a sikerének a titkát, ehhez a receptet csak ő ismeri: “Amit én csinálok, az taníthatatlan, Még az egyetemen sem tudnák tanítani”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top