nlc.hu
Sztárok

Műsorvezető akar lenni Herceg Csabi

Műsorvezetői babérokra tör a Kőgazdag Fiatalok sztárja, Herceg Csabi

Tehetségkutató zsűrijében is el tudja magát képzelni a fiatal milliomos.

Hétfő este indul a TV2 új napi reality-je, a Kőgazdag Fiatalok, amelyben 8 vagyonos magyar fiatal mindennapjaiba nyerhetünk betekintést. A műsor egyik szereplője Herceg Csabi, aki ugródeszkaként fogja fel a reality-ben való szereplést.

Herceg Csabi,

Herceg Csabi sokat szeretne szerepelni a képernyőn – Forrás: TV2 / Kőgazdag Fiatalok – videó

“Van hosszú tervem a médiában, a televízióban. Akár műsorvezetőként is el tudnám magam képzelni, akár zsűriként. Bárhol megállnám szerintem a helyemet” – árulta el a TV2 kamerái előtt. 

Szeretnék tovább szerepelni a tévében, szóval a nézőknek azt üzenem: <<Ne felejtsék el, hogy nézek ki!>> Nem fogják tudni elfelejteni, mert sokat fognak majd látni engem. Ebben a műsorban is, és nagyon bízom, hogy más műsorban is benne leszek még. De még az sem kizárt, hogy műsorvezető leszek, az adottságaim megvannak hozzá. Vagy akár egy zsűritaghoz is!” – jelentette ki Csabi, aki a pénzköltési szokásairól is vallott az interjúban.

Nincs olyan, amire sajnálom a pénzt. Szerintem azért van, hogy elköltsük. Nyilván félre kell tenni, alapozni kell a jövőt, de közben élvezni is kell az életet” – vallja a tehetős fiatal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top