nlc.hu
Sztárok
Kőgazdag Aurél pénze miatt nem érettségizhetett

Kőgazdag Aurélt a pénze miatt nem engedték érettségizni

Úgy tűnik, valamit ő sem vehet meg pénzen.

Bárány Aurél a tavalyi Kőgazdag fiatalok című műsorban tett országos hírnévre. A valóságshow 19 éves sztárja egy percig nem titkolta, sosem a saját pénzét költi, főleg, amikor bírságról van szó. Akkor mesélt arról, hogy esti iskolába jár, ahol rendszeresen megbüntetik, mert nem fizet a parkolásért. 

Bárány Aurél

Bárány Aurél (Fotó: TV2)

Mint kiderült, bár idén érettségizett volna, nem sikerült neki. Állítja, erről nem ő tehet. 

Igazából én három éve ebbe a sülysápi iskolába járok esti tagozatra és mindig is normálisan kezeltek engem, ameddig nem voltam benne a műsorban. Pontosan jól tudták, hogy egy normális, jószívű, inkább visszahúzódó srác vagyok a hétköznapokban és soha nem úgy álltam az iskolai élethez, hogy azt mutattam volna, hogy mennyi pénzem van, vagy éppen milyen autóval jövök suliba. Úgy érzem, hogy ezek a külsőségek zavartak egy-két embert, akik éppenséggel arról döntöttek, hogy elengednek-e érettségizni, vagy sem” – magyarázta a Ripostnak Aurél, majd hozzátette, ezt odáig fajult, hogy az utolsó pillanatban tudta meg, nem érettségizhet.

Volt egy tantárgy, amiből a kettesért küzdöttem, először meg lett egy javító dolgozattal, majd az érettségi előtt pár nappal megkeresett ez az adott tanár, hogy értesítsen, nem enged el, hogy befejezhessem a tanulmányaimat. Azt is a fejemhez vágta, hogy ne bánkódjak, úgyis lesz miből megfinanszírozni jövőre az érettségimet.

Aurél kifejtette, igazságtalannak érzi ezt a bánásmódot, azonban neveket nem szeretne említeni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top