nlc.hu
Sztárok
Noszály Sándor: "Most engedtek ki a rendőrségről"

Noszály Sándornál teljes a zavar: „Bent voltam a rendőrségen, hülyét csináltam belőlük…”

Zavaros Instagram videóval jelentkezett Noszály Sándor. Elsütött egy rossz viccet, nem tűnt teljesen józannak és az is kiderült belőle, hogy „hülyét csinált a rendőrségből”, bármit is jelentsen ez.

Egészen szokatlan, zavaros videóban jelentkezett be Amerikából Noszály Sándor, ahol a képek alapján a bejelentkezés idején még mindig éjszaka volt.

Noszály Sándor

Noszály Sándor a múlt heti Sztárboxban (fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

Az egykori sztársportoló egy 7Eleven bolt előtt videózott, és látszólag összefüggéstelen mondatokat pakolt egymás mögé.

Most figyeljetek. Most teljesült be a karmám. Nem tudtam csak ide jönni, el kellett kerülni mindent, bent voltam a rendőrségen, hülyét csináltam belőlük. Most engedtek ki. 7Eleven… Na, itt vagyok. Minden oké. A lényeg az, hogy a viccem az az volt, hogy hogyan ébreszti fel a Hófehérke a hét törpét? Úgy, hogy 7 Up! Minden rendben van. Térjetek nyugovóra! Miénk az egész világ. Mosolyogni fog a világ kb. 24 órán belül. Szeretek mindenkit. Hajrá, magyarok!

A sztár Insta-követői sem tudják mire vélni a videót, volt aki szóvá is tette, hogy „Mi lett veled? Drága, Noszály Sándor? Összefüggéstelen, értelmetlen butaságokat beszélsz…”

Noszály később egy másik videóval is jelentkezett valószínűsíthetően az otthonából/szállásáról, de ennek még az előzőnél is kevesebb értelme volt. Az egykori teniszezőről legutóbb egy hete írtunk, amikor a Sztárboxban kiütötte Pulai Imrét. Reméljük, nem kell aggódnunk az egészségéért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top