nlc.hu
Sztárok
Puskás Peti Madonnaként a Sztárban Sztár All Stars-ban

Puskás Peti a Madonna-produkciójáról: „Rengetegen írtak, hogy milyen jó csaj vagyok”

Legyezte az énekes hiúságát, hogy "bejött" Madonnaként a nézőknek a legutóbbi Sztárban Sztár All Stars-ban.

A Sztárban Sztár All Stars múlt heti adásában Puskás Peti Madonna bőrébe bújva állt színpadra. Utólag bevallotta az énekes, akkor izgult a legkevésbé. Arról pedig, hova tűnt a “szerszáma” a feszülős, pink tornadressz alatt, kulisszatitkot osztott meg.

Puskás Peti Madonnaként - Fotó: Sajtószoba

Puskás Peti Madonnaként – Fotó: Sajtószoba

“Most izgultam a legkevésbé ez előtt a produkció előtt. Azt éreztem, végül is bármi lesz, úgyis az fog mindenkinek beleégni a retinájába, amikor bevonaglok magassarkúban és Madonna body-jában. Onnantól pedig meglátjuk, mit hoz a jövő. (…) Örülök neki, hogy így sikerült, és nagyon jól esik, hogy rengetegen írtak, hogy milyen jó csaj vagyok. Zavarba ejtő, de azért kicsit a hiúságomat simogatja” – mesélte a műsor honlapján közzétett videóban Puskás Peti, aki csak most reagált arra, hogy a zsűri különösen sokat foglalkozott a “csomagjával” az értékelés során.

Fotó: Sajtószoba

Fotó: Sajtószoba

“Gondoltam, hogy (…) azon fognak filózni, hogy hol lehet a <<szerszámom>>, amit most nevezzünk <<csomagnak>>. Végül is volt rajtam egy pelenka, két harisnya és egy body. Tehát nem mondom azt, hogy nem volt jó érzés aztán megszabadulni tőle és újra azt érezni, hogy <<Ez az! Szabad vagy fiam, menj!>> – árulta el az énekes, aki bejutott a Sztárban Sztár All Stars Top 6-os mezőnyébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top