nlc.hu
Sztárok
Sztárban Sztár All Stars: Tóth Gabi Azahriahként

Azahriahtól tartott legjobban Tóth Gabi, erre pont őt kapta: imádták a Sztárban Sztár All Stars-produkcióját

Azahriah ikonikus slágerét adta elő Tóth Gabi a Sztárban Sztár All Stars-ban, mindenkinek leesett az álla.

Tóth Gabi még a Sztárban sztár All Stars augusztus végi sajtóeseményén elárulta, tart attól, hogy esetleg Azahriah-t kapja. “Amitől nagyon félnék, az Azahriah. (…) Amit ő tud, azt nagyon nehéz utánozni. A ritmizálás, a szövegmennyiség, a hangjával ahogy folyamatosan játszik. Hol mélyen, hol magasan énekel, és ezt mind olyan tempóban, hogy ha kidobná a gép a műsorban, akkor lehet, hogy kicsit becsinálnék” – nyilatkozta akkor az Indexnek.

Az énekesnő félelme azonban beigazolódott: az online zenei platformok legnépszerűbb magyar előadójának a bőrébe kellett bújnia a Sztárban Sztár All Stars 8. adására, sőt az Introvertált dalát kapta, amely az ország legnépszerűbb slágere lett a Spotifyon.

Tóth Gabi a produkciójával azonban felrobbantotta a színpadot.

A Sztárban Sztár All Stars zsűrije szuperlatívuszokban beszélt róla:

Hajós András: “Most nagyon megleptél engem. Eddig is nagyon bírtam, amit csináltál. Most megláttam benned valamit. Szerintem ez kábé a Top2 produkcióban volt, amit itt, eddig lehetett látni hangutánzásban.”

Lékai-Kiss Ramóna: “Rengetegen voltak a színpadon, de nem lehetett mást nézni, csak téged. Még a cipőd is érdekes volt, ahogy mozog a lábad, a combod, a kezed, a mindened. Olyan fókusz volt rajtad! (…) Elképesztő voltál!”

Stohl András: “Soha nem láttam még ilyen jót, mint amit most produkáltál”.

Liptai Claudia: “Ha valakinek ez a műsor a mennybemenetelét mutatja, te vagy az egyik. (…) Ez a csodálatos művész ma valami olyasmit alkotott itt nekünk, amit soha nem fogunk elfelejteni”.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Sztárban Sztár All Stars – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top