nlc.hu
Sztárok
Curtis története a koppenhágai lánykérésről

Curtis Justin Timberlake biztonsági őreitől féltette a lánykérését

Izgalmas részletek derültek ki Curtis koppenhágai lánykéréséről, ami nem úgy sikerült, ahogy tervezte, de ettől még nagyon is romantikus volt.

A rapper Koppenhágában kérte meg kedvese, Barnai Judit kezét, de nem az eredeti tervek szerint. Változtatni kellett, mert félt, hogy a biztonsági őrök majd lebuktatják… Curtis párja semmit sem tudott a lánykérésről, úgy tudta, hogy egy Justin Timberlake koncert miatt utaznak Koppenhágába.

A barátaimnak mondtam, hogy a koncert alatt szeretném őt megkérni, de figyelmeztettek, hogy a biztonsági őrök átvilágítanak majd, és akkor lelepleződöm

– mesélte Curtis a Duna Család-barát című műsorában, amit a Bors szemlézett.

Curtis és Judie

Curtis és Judie (fotó: Trenka Attila/Profimédia)

Végül egy másik barátja tanácsára a város egyik híres helye, a hableányos szobor mellett tette le a voksát. Ez okozott némi kihívást, ugyanis a szobor környéke teli volt turistával, de végül elérkezett az alkalom, Curtis letérdelt és a kérésére Judit meghatódva mondott igent, amit a turisták nagy tapssal jutalmaztak.

Curtis a műsorban arról is beszélt, hogy mivel fogyni szeretne, életmódváltásba kezdett, de ez nem könnyű neki, ugyanis nagyon szereti a gyomrát. A váltásban a menyasszonya, Judie is segíti őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top