nlc.hu
Sztárok
Dögös frizurát vágatott magának Nacsa Olivér 18 évvel fiatalabb felesége

Dögös frizurát vágatott magának Nacsa Olivér 18 évvel fiatalabb felesége

A humorista méltán lehet nagyon büszke fiatal feleségére, aki nem csak még csinosabb új frizurájával, hanem karrierútja alapján elképesztően okos is!

Bár a közösségi oldalaik tanúsága alapján úgy tűnik, hogy minden a legnagyobb rendben Tripolszky Anna és Nacsa Olivér szerelmével, ennek ellenére a 18 évvel fiatalabb feleség mégis úgy döntött, hogy egy kis újítást eszközöl a megjelenésében – ez pedig gyakorta a nőknél akkor szokás, amikor éppen szerelmi bánatban szenvednek. A pár esetében azonban szó sincs ilyenről, ugyanis úgy tűnik, éppen az olaszországi Triesztben romantikáznak, ahol az M5 riportere vadiúj megjelenésével hódított.

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Anna és a humorista elképesztően boldognak tűnnek a feltöltött képeken, ami nem is csoda, hiszen varázslatos évet tudhatnak eddig maguk mögött. Korábban már mi is írtunk róla, hogy a sztárpár idén tavasszal a Budai Várnegyedben, pontosabban a Mátyás templomban kötötte össze az életét, ahonnan a százfős vendégsereg a Gundel Étterembe vonult át ünnepelni. A páros az esemény után rögvest nászútra ment, ekkor már Franciaországból posztoltak együtt.

Úgy tűnik mindketten az utazás nagy szerelmei ugyanis gyakorta látni, hogy valamelyik másik országba viszi őket az útjuk, ez esetben pedig Olaszországra esett a választásuk. Anna a friss fotóin talán egy árnyalattal világosabb hajszínnel és dögös frufruval látható, és meg kell mondanunk, hogy nagyon jól áll neki az átalakulás!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top