nlc.hu
Sztárok
Sztárbox: kiütötte Sárközi Ákos Horváth Tomit

Sztárbox: akkora ütést kapott Horváth Tomi, hogy elvesztette a látását egy időre

Kiütéssel győzött Sárközi Ákos a Sztárbox-visszavágón, Horváth Tomi hosszú percekig nem látott.

Mivel Miller Dávid a súlyos orrtörése miatt visszalépett, így Sárközi Ákos újra megmérkőzhetett Horváth Tomival a könnyűsúly kategória elődöntőjében, a cél a szuperdöntőbe jutás volt. A legutóbbi összecsapásukat az énekes nyerte, így a mostani meccsüket visszavágóként élhette meg a sztárséf, aki ezúttal sokkal magabiztosabban bokszolt, több erős ütést is bevitt.

Mint a bunyó előtti videóikból kiderült, tudatosabban készültek az összecsapásra, edzőikkel alaposan kielemezték az ellenfél stílusát, taktikáját.

Horváth Tomi és Sárközi Ákos meccse a Sztárboxban

Ez az ütés döntötte el a Horváth Tomi és Sárközi Ákos Sztárbox-meccsének kimenetelét – Fotó: Trenka Attila / Fotócentrál

Sárközi Ákos végül – a második menetben elején – technikai KO-val búcsúztatta Horváth Tomit, akit az egyik ütés a fülén ért, amikor a sztárséf “megsorozta”, ettől pedig alig bírt talpon maradni, majd feladta a küzdelmet. Azonnal megjelentek a ringben az orvosok, hogy felmérjék az állapotát. Percekig vizsgálták, az énekes sokáig fel sem bírt állni, az eredményhirdetésre is az edzőjére támaszkodva ment ki a ringsarokból.

Mint Kovács “Kokó” István utólag elmondta, az énekes a füle mellé kapott ütéstől hirtelen elveszítette a látását a ringben, ezért is mondta, hogy nem tudja folytatni a meccset, de mire az öltözőbe ért, már jobban lett és nagyon sajnálta, hogy fel kellett adnia a meccset.

A sztárséf ellenfele Varga Viktor vagy Sánta Laci lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top