nlc.hu
Sztárok
Egyre kevesebben nyitják rá az ajtót Galambos Lajosra - meglepő helyről kapott segítséget

Egyre kevesebben nyitják rá az ajtót Galambos Lajosra – meglepő helyről kapott segítséget

A trombitásnak az ügyei intézésében is segítségre van szüksége, azonban már közel sem annyian sündörögnek körülötte, mint korábban.

A reintegrációs őrizetben lévő mulatós sztár csak indokolt esetben hagyhatja el otthonát. Most viszont egy olyan helyről kapott segítséget, ahonnan nem is számított volna rá.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Nem gondoltam, hogy ilyen önzetlen segítséget kapok, méghozzá egy zenész kollégától. Bevallom, most sokkal kevesebben keresnek, mint korábban, amikor önálló tévéműsorom volt. Akkor rengetegen legyeskedtek körülöttem, mostanra viszont valahogy elfogytak – kezdte Lagzi Lajcsi. 

Egy nem várt megkeresés azonban érkezett: egyszer csak itt állt az ajtómban Lengyel Attila, aki a két fiával jött el hozzám, méghozzá a Felvidékről, Nagykaposról. Jó négyszáz kilométeres távolságból. Megkérdezték, miben lehetnének a segítségemre, mit tudnak a birtokon rendbe tenni, amire nincs kapacitásom.

A trombitás nagyon hálás zenésztársa kedvességének, elmondása szerint pedig nem fogja elfelejteni, hogy mit tett érte. 

Nem gondoltam, hogy még új barátokra találhatok. Attila szintén zenész, és biztos vagyok benne, hogy közös produkciónk is lesz hamarosan, hiszen közös dalokon dolgozunk. Soha nem fogom elfelejteni, hogy akkor és úgy nyitotta rám az ajtót, amikor senki más…

– tette hozzá.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top