nlc.hu
Sztárok
Szentesi Éva jó hírei rákbetegségéről: „A CT nem mutat daganatot”

Szentesi Éva jó hírei a rákbetegségéről: „A CT nem mutat daganatot”

Az örömhír ellenére folytatják az írónő kezelését, méghozzá jó okkal.

Szentesi Éva harmadjára száll szembe a rákkal. Az írónő küzdelmét szívszorító őszinteséggel írta ki magából több blogbejegyzésében is, most azonban jó hírrel szolgálhatott olvasóinak. A CT eredménye ugyanis nem mutat daganatot, de ennek ellenére a kezeléseit folytatnia kell. 

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

Szentesi Éva négy hete kezdte meg a kezelését, lelkileg nagyon megterhelő időszakon van túl, mely alatt javarészt biológiai és immunterápiát kap, de kemoterápián is átesik. A hétvégén a blogján számolt be a legfrissebb eredményeiről, amit a 24.hu vett észre. Az írását „Örülni kell” címmel publikálta – szúrta ki  24.hu.

„Reggel a Professzor hív, a komoly és okos hangját vidámnak hallom (de ő úgy vidám, hogy egy pillanatra sem zökken ki az okosból és komolyból.) Azt mondja, a CT nem mutat daganatot. Örülök, és kételkedem. A terápia hatása alatt állok, nem vagyok jól, és ha ebben az állapotban kapok olyan híreket, amiknek örülni kell, akkor kétkedő leszek, visszakérdezek, hogy mit jelent ez pontosan Professzor?! Ez a legjobb hír, ennél jobbat nem tudok. Na, most örüljön kicsit” – olvashatóak Szentesi Éva gondolatai.

Mindezek ellenére nem szeretné elbízni magát, ugyanis a negatív eredmények ellenére bár daganata nincs, rákos sejtek még lehetnek a szervezetébe, amit ki kell irtani. A kezelése tehát folytatódik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top