nlc.hu
Sztárok
Friss hírek Sallai Nóra állapotáról

Friss hírek Sallai Nóra állapotáról: már önállóan lélegzik, de még nincs tudatánál

Biztató hírek érkeztek Sallai Nóra állapotáról, aki sajtóértesülések szerint már önállóan lélegzik, és egyre többször nyitja ki a szemét.

A Blikk értesülései szerint Sallai Nóra már önállóan lélegzik, egyre többször nyitja ki az egyik szemét néhány pillanatra. 

A színésznő férje a múlt héten azt nyilatkozta, Nóra egy kicsit jobban van, de még mindig súlyos az állapota, hosszas rehabilitáció vár rá.

A lap értesülései szerint a színésznőn az elmúlt két hétben műtétek sorozatát hajtották végre, és egyelőre minden eddig tervezett operációt elvégeztek rajta. Orvosai most arra várnak, hogy a Jóban Rosszban egykori színésznője magához térjen.

Friss hírek Sallai Nóra állapotáról: már önállóan lélegzik, de még nincs tudatánál

(Fotó: Rozmanitz Gábor/fotocentral)

Sallai Nóra és kisfia szeptember végén szenvedett súlyos balesetet Alsónémediben.

A nagy sebességgel érkező BMW a színésznő Opeljének bal oldalába csapódott. A felborult autóban rekedt Sallai Nóra és kisfia súlyos sérüléseket szenvedett, a gyereket a helyszínen járókelők élesztették újra, de sajnos az életét már nem tudták megmenteni, a kisfiú október 7-én elhunyt.

Sallai Nórának irányított véradást is hirdettek, aminek hatására egy emberként mozdult meg az ország, a rendőrség pedig nyomozást indított az ügyben, ami még most is folyik.

Időközben az is kiderült, hogy legalább hat kamera rögzítette a történteket. Ugyancsak a Blikk információ szerint nem igazak azok a híresztelések, hogy a BMW-t vezető sofőr ital vagy drog befolyása alatt állt: ő és utasa is tiszta és józan volt a baleset idején. Mindketten büntetlen előéletűek, a sofőr pedig nem volt eltiltva a vezetéstől. Őket végtagi sérülésekkel vitték kórházba a mentők, de már kiengedték őket. 

Jelenleg a BMW utasait a rendőrség nem gyanúsítja semmivel, ugyanakkor még vizsgálják, hogy a sofőr nem hajtott-e gyorsabban a megengedett sebességnél. A nyomozásban szakértők is részt vesznek, hogy tisztázzák a baleset pontos körülményeit, illetve megállapítsák, mind a két sofőr hibázott-e, így osztott felelősség terheli-e őket.

Egy anya számára az a legnagyobb büntetés, hogy elveszítette a gyermekét. A bíróság helyében én még az eljárási kegyelmet sem zárnám ki

– mondta az ügytől független dr. Borbély Zoltán közlekedési szakjogász

Mivel azonban a büntetőjog nem ismeri az osztott felelősség fogalmát, ezért ha egy balesetben mindkét fél hibás, azt kettős vádlottas ügynek hívják, ami egyben azt is jelenti, hogy

mindkét vádlottra ugyanaz a büntetési tétel vonatkozik.

A népharag miatt jelenleg is bújtatja a családja azt a fiút, aki a tulajdonosa volt annak a BMW-nek, ami belerohant Sallai Nórák autójába. Rengeteg fenyegető üzenetet kapnak az interneten a történtek óta.

Egy informátor is megszólalt az ügyben a BMW-sofőrjéről:

“Nagyon sajnálja a történteket, ő sincs most túl jó állapotban. Arról beszélt, hogy csak az utolsó pillanatban vette észre a színésznő autóját, amit ugyan próbált elkerülni, de már nem védhette ki az ütközést. Egyébként soha nem vétett a szabályok ellen, ahogyan szerinte most sem. A feleségével és néhány hónapos gyermekével él, akik nagyon aggódnak érte.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top