nlc.hu
Sztárok
József gazda energetikai kezelése

Józsi gazda energetikai kezelést kapott, és közben nőkről fantáziált

Lelki kezelést végzett Józsi gazdán egyik jelöltje, Brigi, ami elég jól sikerült, de nem egészen úgy, ahogy azt Brigi gondolná.... Józsi gazda ugyanis más dolgokról fantáziált.

Lelki kezelést végzett Józsi gazdával Brigi. A nő elmondása szerint ő az „isteni szeretetenergiával” dolgozik, ezzel akart segíteni a gazdának, hogy megtalálja azt a nőt, aki számára a legalkalmasabb.

Józsi gazda energetikai kezelést kapott, és közben nőkről fantáziált

(Fotó: Bielik István, RTL/ Sajtóklub)

Talán alvás is volt. Nem egyszer kaptam magam azon, hogy azok a rezgések még bennem vannak, hogy tegnap éjszaka későre nyúlóan diszkóban voltunk. Csinos lány táncolt körülöttem. Szégyellem magam, mert alig tudtam megérkezni Brigi mellé

 

– mondta Józsi gazda a kezelés után.

Brigi azt mondta, olyan tiszta lélekkel, mint Józsi gazda még nem találkozott. Józsi gazda kicsit másképp látta, a kezeléstől többet várt, de nem történt meg a csoda.

Nemrég Józsi gazda Dius előtt is lebukott, ugyanis meztelen nők képeit őrizgeti a telefonjában.

“Bocsánat, közben meg látod a csajt. Igen, ez egy érdekes dolog, sajnos ilyen hölgyek vannak a telefonomon. De ez mit jelent? Egészséges embernek tartom magam. Szükségtelen lesz, amikor már lesz egy szerelmem, és akkor már minek?! Az is biztos, hogy ezeket a dolgokat ősszintén meg is kell beszélni” – magyarázkodott a felsőlajosi szamócatermesztő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top