nlc.hu
Sztárok
Szakított a Való Világ álompárja

Máris szakított a Való Világ idei évadának álompárja

VV Dorka és VV Dudu kapcsolata nagy tervekkel, reményekkel indult, de mégis megszakadt az álompár románca.

Szavakat is nehéz találni arra, hogy mi történt a VV 12 szerelmespárjával, VV Dorkával és VV Duduval. A szerelmespár játék után összeköltöztek. 

Mi vezetett odáig, hogy miután a szerelmi fészekben az utolsó szalmaszál is a helyére került, a gerlepár mégis kirepült onnan?!

Nehéz kibogozni, hogy pontosan mi is történt, de a Fókusz riportere megpróbálkozott a lehetetlennel.

Máris szakított a Való Világ idei évadának álompárja

(Fotó: RTL)

“Szerintem ez nem volt egy igaz szerelem, Egyáltalán nem. Valószínűleg a benti dolgok felerősítik a dolgokat vagy felerősítik az érzelmeket. Ha viszont ez ennyire hamis, akkor az ember miért nyaral és miért költözik össze?! Viszont én azt sem tudom mondani, hogy bármi okot adtam arra, hogy ő ilyen szinteken ne akarjon velem lenni, vagy más felé akarjon nyitni, mert én tényleg tiszta lelkiismerettel állok elé” – osztotta meg gondolatait VV Dorka.

“Ez nem volt teljes mértékben őszinte szerelem, lehet, az ő részéről igen, az én részemről nem. Engem ebben a kapcsolatban az tartott sokáig, hogy a villában megismerkedtünk, ott voltunk együtt 3 hónapig, nagyon szerelmesek lettünk, és itt kint még nem telt el annyi idő, hogy kibontakozzon, hogy ez valós szerelem vagy pedig nem” – mondta VV Dudu.

A teljes riportot itt megnézhetitek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top