nlc.hu
Sztárok
Titokzatos férfi mellett tűnt fel Dobó Kata

Titokzatos férfi mellett tűnt fel Dobó Kata

Dobó Katát egy titokzatos férfi kísérte el az egyik neves díjátadóra.

Idén harmadik alkalommal rendezték meg az InStyle magazin #Képesvagyok-díj-átadó gáláját, amely ezúttal is kiemelkedő személyiségeket ünnepelt. Az eseményen rengeteg híresség is tiszteletét tette, többek között Dobó Kata, akit a Képes vagyok megmutatni a szépség kortalanságát kategóriában jelöltek – a díjat végül Pokorny Lia vihette haza.

Titokzatos férfi mellett tűnt fel Dobó Kata

(Fotó: fotocentral)

A story.hu beszámolója szerint Dobó Kata többekkel is fotózkodott a vörös szőnyegen, például egy titokzatos fiatalemberrel is. A közös, vörös szőnyeges fotót ide kattintva megnézheted!

Dobó Kata főszereplésével a nyáron elkezdődött a Pokoli rokonok című RTL sorozat forgatása. A történet szerint a színésznő alakítja a családanyát, aki nehezen viseli a vidéki körülményeket, és mindent megpróbál elkövetni, hogy visszamehessen a fővárosba. A családfő szerepét pedig Árpa Attila kapta. 

A színésznő idén ünnepelte 50. születésnapját is. Mint mondta, úgy érzi, nagyon gyorsan elérte ezt a kort, emiatt pedig egyáltalán nem érzi azt, hogy annyi lenne. Azonban azt belátja, hogy a korral csak egyre bölcsebb lett, ez pedig néhány baráti kapcsolatának a megszakadásához is vezetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top