Így festett Emilio az első videoklipjében

nlc | 2024. Október 17.
Kicsivel több, mint 20 éve, hogy Emilio berobbant a magyar zeneiparba, segítünk felidézni, hogyan festett akkoriban az énekes.

2003-at írtunk, amikor Emilio mondhatni: berobbant a köztudatba. Az énekes a Szállj, csak szállj! című dalával került a reflektorfénybe, ami azért különleges, mert akárhogy matekozunk, ez már több mint 20 éve történt, és ez idő alatt az énekes rengeteget változott.

Nemcsak, hogy nős férfi lett, de a súlyfeleslege nagy részétől sikerült azóta megszabadulnia. Korábban úgy nyilatkozott, hogy szégyellt tükörbe nézni a túlsúly miatt, és amikor az egészsége is veszélybe került, akkor elhatározta, ez így nem mehet tovább. Az eredmény szembetűnő lett, főleg a már emlegetett videoklip tükrében.

Íme, a 21 éves fotó

Hatalmas buli volt ez a forgatás! A történet szerint egy szórakozóhely zárása után indul be az élet, ahol takarítás közben mindenki táncra perdül a zenét hallva. Zoli barátom többször szaltózik a klipben, de a Roy és Ádám zenésze is feltűnik benne dobosként. Szerintem nem egy megszokott klip volt ez, nagyon szerettük a forgatását is. Döbbenetes, hogy hány év telt el azóta, ahogy az is, hogy -100 kg lement 2003 óta” – elevenítette fel a múltat Emilio, akinek felesége is meglepetten nézte végig a klipet. „Emilio mindig azzal szokott heccelődni, hogy én már akkor is odavoltam érte, amikor ő berobbant. Pedig nem arról van szó, hogy én már akkor „kinéztem magamnak”. Viszont ahogy megláttam ebben a klipben elgondolkodtam, hogy miért nem akkor ismerkedtünk össze? A klipben látva biztos, hogy akkor is megtetszett volna nekem” – vallotta be a Drága Családomban Jellinek Tina.

Sokat változott azóta

Exit mobile version