Ízekre szedik a kommentelők a modellkedő Schobert Larát

CS.Á. | 2024. Október 18.
A boksz után a kifutón is kipróbálta magát Rubint Rékáék lánya.

Gesztesi Panka után újabb híresség felnőtt gyermeke vonult végig a kifutón a Sugarbird legújabb kollekciójának bemutatóján. A Gerbeaud kávéházban megrendezett eseményen Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Schobert Lara volt a modellek egyike, akinek édesapja büszkén osztott meg minderről néhány rövid felvételt közösségi oldalán.

Schobert Norbi egyúttal azt is elmesélte, büszkesége mellett nosztalgiával is eltöltötte az este, hiszen Lara éppen akkor született, amikor korábban ők már dolgoztak együtt a Sugarbird csapatával. Azóta eltelt 21 év, ezúttal pedig már felnőtt lányát csodálhatta a bemutatón…

A kommentelők nagy része szeretettel gratulált, ugyanakkor többen is éltek némi kritikával. “Hát nem mindenkinek való ez a szakma sajnos. Ez nem Lara útja lesz” – írta valaki. “Szegénynek nem áll jól a kifutó. A fotók jobban tetszenek nekem speciel” – tette hozzá egy másik rajongó. “Így megyek ki reggel a konyhába kávét főzni” – véleményezte egy kommentelő a látottakat Redditen. “Mint aki eltévedt, és keresi, kitől kérhetne útbaigazítást” – tette hozzá másvalaki szintén ugyanott.

Akadtak azonban rengetegen, akik elsősorban azt emelték ki, milyen természetes szépség Schobert Lara. “Annyira helyes, hogy nem tudja megállni a mosolygást, mikor meglát…olyan igazi!” – hangsúlyozta egy hozzászóló. “Itt kifejezetten nagyon szép! Szép az arca, jó a frizurája” – állapította meg egy másik néző.

Exit mobile version