nlc.hu
Sztárok
Komoly lépést fontolgat Liptai Claudia lánya

Komoly lépést fontolgat Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka

Lehet, hogy hamarosan külföldre költözik, és ott folytatja életét.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Gesztesi Panka mostanra gyönyörű, fiatal nő lett, aki immár több éve modellkedik is. A közelmúltban esküvői ruhában, majd nem sokkal később a kifutón csodálhattuk meg őt.

Mint mondja, nem ügynökségen keresztül vállalja a felkéréseket, hanem saját maga intézi munkáit, de ugyanakkor tanulmányait sem hanyagolja el. “Az iskola számomra az első, de jól be tudom osztani a napjaimat, így a munkára is jut elég időm, ez nem megy a kötelezettségeim rovására. Idén különösen sokat tanulok, hiszen utolsó éves vagyok a középiskolában. Nemzetközi érettségire készülök. Mégpedig azért, mert a hazai egyetemek mellett néhány külföldi intézményt is nézegetek. A business és a fashion menedzsment ami érdekelne. A modellkedést viszont szeretném majd egyetem mellett is folytatni” – mesélte el a Blikknek.

Édesanyjával meghitt és szoros a kapcsolata, ugyanakkor foglalkoztatja a kérdés, hogy esetleg külföldön folytassa életét. “Nagyon is el tudom képzelni, hogy elköltözzek valahová. Több hely is tetszik, még nem választottam közülük. Anya mindenben támogat, ő ezeket a dolgokat teljes mértékben rám bízza” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top