nlc.hu
Sztárok
Szuperák Barbi nagyon szeretne már édesanya lenni

Szuperák Barbi nagyon szeretne már édesanya lenni

Szuperák Barbi őszintén mesélt magánéletéről a Z World legújabb epizódjában, a műsorban pedig egy nagy vallomást is tett.

Szuperák Barbi a Talk Tv-n, a Z World új epizódjában több fontos témát is kivesézett az életével kapcsolatban. Beszélt például az Ázsia Expressz műsorában megszerzett élményeiről és arról is, hogy milyen a kapcsolatuk és milyen terveik vannak szerelmével, Jolly-val.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Mint a beszélgetésből kiderült, az énekesnő már nagyon szeretne édesanya lenni, tervei között ugyanis mindig az volt, hogy fiatal anyuka legyen:

Nagyon szeretnék gyermeket. Volt egy olyan álmom, vagy inkább tervem, hogy 23 évesen szeretnék gyermeket szülni. Mindenki mondta, hogy jó, majd lehet, hogy hamarabb lesz, vagy lehet, hogy később, és ez tényleg így volt. Erre nem lehet készülni. Akkor szeretnék gyermeket, ha már minden megvan…

– nyílt meg Barbi, majd azt is elárulta, hogy milyen a kapcsolatuk a mulatós énekessel:

“Mi Jollyval kicsit hangosabbak vagyunk a kelleténél, ha van egy konfliktushelyzet, azt lehet, hogy hangosabban oldjuk meg vagy visszük végig, mint más. Viszont mindig meg tudunk bocsátani, mindig tudunk elnézőek lenni, majd megyünk tovább. Próbáljuk nem mérgezni ezekkel a feszültségekkel a kapcsolatunkat” – mesélt kapcsolatáról Barbara, hozzátéve: soha nem fekszenek le haraggal vagy puszi nélkül. 

Mi szinte mindig együtt vagyunk, nincs egy szabad percünk egymás nélkül. Persze, így öt év után már mi is úgy gondoljuk, jó egy kicsi külön is lenni: én mondjuk elmegyek vásárolgatni, hivatalos ügyeket intézni, ezek kellenek

– szúrta ki a vallomást a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top