nlc.hu
Sztárok
Így reagált győzelmére Peter Šrámek, őszinte érzéseiről vallott

Így reagált győzelmére Peter Šrámek, őszinte érzéseiről vallott

Nagyon boldognak érzi magát az énekes, aki nem hitte, hogy győzni fog.

Véget ért a Sztárban Sztár All Stars, a döntő pedig Peter Šrámek győzelmét hozta el, aki euforikus boldogsággal nyilatkozott érzéseiről a Blikknek.

“Büszke és boldog vagyok és nagyon hálás mindenkinek. Nem hittem ebben a győzelemben, mert láttuk mindannyian, hogy Petra minden egyes adást megnyert. Nem gondoltam, hogy ez ekkorát változhat az utolsó pillanatban. Persze bíztam a rajongóimban, és be is bizonyították, hogy tényleg mellettem állnak, de ez akkor is hihetetlen. Hálás vagyok mindenkinek, aki ebben segített, a sminkeseknek, a fodrászoknak, az énektanáromnak, a zsűrinek és Kasza Tibinek. Alig várom, hogy ezt a rengeteg szeretetet meghálálhassam a koncerteken” – osztotta meg az énekes, aki azt is elmesélte, legjobban attól az előadástól tartott, amikor Tóth Gabit kellett megformálnia.

Fotó: Trenka Attila

Fotó: Trenka Attila

“Tóth Gabi volt a legnagyobb kihívás. Tőle féltem, főleg mert itt ült velem szemben, és nézte az előadásomat. Figyeltem az arcát, mialatt énekeltem és szerencsére mosolygott” – emlékezett vissza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top