nlc.hu
Sztárok
Így festett Lakatos Levente 16 évesen

Így festett Lakatos Levente 16 évesen, modellként

Az író-műsorvezető egy nagyon régi fotóra bukkant még abból az időből, amikor létezett Ifjúsági Magazin.
Lakatos Levente

Generációk nőttek fel az Ifjúsági Magazinon, amiben tényleg mindent lehetett találni, ami egy kamaszt érdekelhet. Bár Lakatos Leventét íróként ismertük meg, korábban modellkedett is – egy ezzel kapcsolatos fotó került elő a múltjából az IM-ban, melyet az író-műsorvezető a saját Facebook oldalán osztott meg.

A Hidegre vagy hűvösre című, a kiadóm közelgő maffiamemoárjához kutattam újságcikkeket egy archívumban, amikor gondoltam egyet és rákerestem a saját nevemre. És tessék, előkerül egy IM (Ifjúsági Magazin) cikk 16 éves koromból… Semmit nem változtam az elmúlt 22 évben, ugye?! Jó, hát mindenkinek vannak érdekességek a múltjában…” – írta a képhez.

A 16 éves kamaszsrácot kissé meglepő látni a magazin hasábjain, de valójában Levente tényleg nem változott semmit. Egyedül a haja lett más, és némileg komolyabbnak tűnik, ami persze érthető, hiszen mégiscsak 22 évvel ezelőtt készült a fotó.

Munkája kapcsán néhány éve az nlc-nek úgy nyilatkozott, hogy „az író leszek, aki egyébként videózik is, nem pedig a videós, aki írogat”, ugyanakkor azért szereti magát kipróbálni emellett más dolgokban is. Könyvkiadót alapított, és jó pár műsorban is feltűnt a tévé képernyőjén, ezeket is mutatjuk.

Lakatos Levente Konyhafőnök VIP
Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top