nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi párja kikérte magának a feléjük irányuló sok negatív kritikát

Tóth Gabi párja kikérte magának a feléjük irányuló negatív kritikákat

Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence Dancing with the Stars béli produkciója elég erős kritikákat kapott a zsűritől és a nézőktől, amit a táncos már nem tudott szó nélkül hagyni!

Elkezdődött a Dancing with the Stars ötödik évada, a táncos műsor pedig máris rengeteg izgalmat tartogatott a nézők számára. Elsőként például nagy meglepetést okozott, hogy az eddig titkolt sztártáncos nem más lett, mint a Séfek Séfe szigorú séfje, Vomberg Frigyes, aki Südi Iringót kapta maga mellé partnerként a műsorban. Frici izgatottan állt ki a táncparkettre, a nézők azonban bizalmat szavaztak a tehetséges séfnek, Kamarás Norbiéknak azonban nem, így nekik kellett távozniuk az első adásból. Kamarásék mellett a veszélyzónában Hosszú Katinka és Suti András illetve Tóth Gabi és Papp Máté Bence párosa állt, az utóbbi párost pedig elég csípős kritikákkal is illette a szakmai zsűri. 

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

Szente Vajk az értékeléskor azt mondta: “Olyan őszintén ideteszitek az életeteket, hogy én is őszinte leszek. Picit úgy vagyok a helyzetetekkel, mint a kilencvenes években az Álomhajó című számmal: hogy úgy szívesen kikerülnéd, de mindig szembejön. Elkezdődik a nap, gyanútlanul jössz-mész a világban, és bamm, Tóth Gabi és párja, bamm, együtt megjelentek, bamm, őszintén vallott, bamm, neki énekelt. És azt érzem, hogy ha nekem ez tök oké, és elfogadom, akkor lemehetek focizni?” Ördög Nóra ekkor megkérdezte tőle, ez a táncban megjelent-e, mire Szente úgy folytatta: abban reménykedett, hogy Tóthék kinyílnak a műsorban, de szerinte ez nem történt meg.

Juronics Tamás pedig azt mondta Tóth Gabinak:  “Szerintem el lehet engedni már ezt a bántott lány karaktert. Az ország legismertebb női énekese vagy, nagyon sokan rajonganak érted, szeretnek – hagyjuk ezt a történetet! Annyira izgalmas, hogy ti itt vagytok és táncoltok, és annyira kíváncsiak vagyunk, hogyan táncoltok. Ez a legizgalmasabb benne.”

A rajongók is megszólaltak az eset után

Volt olyan néző, aki egyetértett a rendezővel, és volt, aki nem, mindenesetre egyikük kommentjére a profi néptáncos is válaszolt, hangsúlyozva, hogy jobban örülne, ha a tanulást, a táncot és a lépéseket érintené a zsűritagok véleménye. Mert ahogy a rajongók is láthatták, rengeteget gyakoroltak Gabival, sérülésektől nem félve.

„Vajk szenzációs volt! És ez nem szakmai kritika volt, Gabika, hanem emberi! Piszok unalmas már, hogy te mindig szenvedsz és bőgsz, még akkor is, amikor már elvileg boldog vagy!” – írta egy kommentelő.

Háhh hatalmasak vagytok! Azt vágjátok, hogy ez egy táncos, szakmai műsor, mégis ugye, amit ti annyira utáltok, a magánélet kerül előtérbe a hírérték miatt, és nem minket nyomnak, hanem ezt a clickbait, szenzációhajhász kultúrát! Nah de most már elég, beszéljünk munkáról, táncról, belefektetett energiáról, harmóniáról, ritmusról, dinamikáról, latin és sztenderd világról!

– érkezett rá a táncostól a riposzt.

A zsűri kritikájára a műsorban egyébként Papp Máté Bence elmondta, ők produkciójukkal egy méltó lezárást szerettek volna adni a mögöttük álló korszaknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top