Sztárok

A budapesti bloggerlány elárulta azt a fantasztikus módszert, amellyel eltüntette a narancsbőrt testéről (X)

Kedves Hölgyeim, ma sikerült rábeszélniük! Rákényszerítettek ennek a blognak az írására, mert nincs már erőm arra, hogy mindenkinek egyenként mondjam el, hogyan tudnak küzdeni a fenéken és a combokon kialakult narancsbőr ellen. Ma mindenkinek el fogom mondani a titkom – néhány percben elmesélem Önöknek, hogyan tudják könnyen eltüntetni a fenekükről és a lábukról a narancsbőrt!

A budapesti bloggerlány elárulta azt a fantasztikus módszert, amellyel eltüntette a narancsbőrt testéről (X)
Mivel még nem ismernek, engedjék meg, hogy először is bemutatkozzak. Tamarának hívnak, táplálkozási tanácsadóként dolgozom (vagy egyszerűen csak – étrendtanácsadó), boldog házasságban élek, és jelenleg állapotos vagyok, ami nagyon nagy örömmel tölt el.

Mivel a terhesség alatti fáradékonyság és a munka sok energiámat veszi igénybe, az utóbbi időben sem kedvem, sem időm nincs a sportra. Mivel a külalakom nagyon fontos a számomra, tényleg zavar, hogy nem vagyok „formában” és ezzel egyidejűleg tudatában vagyok annak is, hogy mi nők a látható fizikai „hiányosságok” miatt még rosszabbul érezzük magunkat.

Hölgyeim, tényleg 1001 okot találhatunk arra, hogy elégedetlenek legyünk a kinézetünkkel

No, ez alkalommal nem a frizuráról, a nadrágokról vagy a kozmetikáról fogok beszélni. Egy sokkal rosszabb (női) problémával fogok foglalkozni, amelyet biztosan Ön is ismer.

Még előtte elárulom, hogy mindig is sportoltam, főleg futottam, emiatt (szinte) mindig szép, karcsú volt a testem. Így a sportos alkatom miatt sok barátnőm irigyelt.

A budapesti bloggerlány elárulta azt a fantasztikus módszert, amellyel eltüntette a narancsbőrt testéről (X)
De csak nagyon kevesen figyeltek arra, amit meséltem az étrendről és a mozgás trükkjeiről. Általában azzal hárították el, hogy nincs se kedvük, se idejük ezekre. Nehezen tudtam őket megérteni, mert az egészséges életmód nemcsak a munkám, hanem az egész életem is.

>> Kattintson ide, hogy láthassa a terméket, amely a felhasználók több mint 92 %-ánál eltüntette a narancsbőrt <<

Azután velem is megtörtént – Először allergiával szenvedtem, amely sok energiámat használt el, a munkahelyemen a főnökeim egyre többet követeltek tőlem, otthon pedig a házimunka csak halmozódott és halmozódott, még azt a kis erőmet is elvette, amellyel rendelkeztem, amikor 19 óra után hazaértem a munkahelyemről.

Ehhez hozzájárult a kinti depressziós idő is, és egyszerűen leálltam a testmozgással, amely nélkül azelőtt nem tudtam elképzelni a napjaimat.

Ekkor elkezdett közeledni a nyár, amely magával hozta a…

Ugye nem kell mondanom, hogy kimondottan nyári típusú ember vagyok. Alig vártam már a melegebb időt, a nyaralást, a tengert, a strandot és azt a gondtalan, boldog érzést… De előtte számomra teljesen ismeretlen volt a sok nő életét megkeserítő probléma. És most velem is megtörtént.

Amikor új fürdőrucit kerestem, elkezdett egyre jobban zavarni a fenekem kinézete. Narancsbőr!

A budapesti bloggerlány elárulta azt a fantasztikus módszert, amellyel eltüntette a narancsbőrt testéről (X)
A fenekemen kezdődött, majd egyre jobban észre lehetett venni a combjaimon is. A próbafülkében, amikor felpróbáltam a fürdőruhát, teljesen le voltam döbbenve. Úgy tűnt, hogy néhány hete még nyoma sem volt, most pedig teljes „életnagyságban” feltűnt a lámpák fényének a csillogásában!

Elöntött a kedvetlenség, a fürdőruhát visszaadtam az eladónak, és csalódottan mentem haza.

Oh, az a ronda narancsbőr

Nem tudom hogy volt ez Önnél, de nálam a narancsbőr sok rosszkedvet és szorongást okozott. Azon gondolkodtam, hogy lehetetlen a hasamat napoztatni, mert akkor mindenki a narancsbőrömet fogja bámulni.

A férjem előtt sem ugráltam rövidnadrágban, mert tartottam a véleményétől. Minden alkalommal, amikor a tükör előtt álltam, és ezt a szörnyeteget néztem, próbáltam a bőrömet a kezeimmel „széthúzva” eltüntetni, habár tudtam, hogy ez semmiképpen nem fog segíteni rajtam. Ismeri ezt az érzést?

Elhatároztam, hogy teszek ellene valamit

Az interneten rátaláltam az 1001 narancsbőr elleni kezelésre, itt mindenki azt ígérte, hogy a narancsbőr már néhány nap alatt a múlté lesz.

Ez az, amire nekem szükségem van, gondoltam én! Tudniillik nincs túl sok időm – a nyár már a nyakunkon van. Többféle krémet kipróbáltam, egészségesebben étkeztem, és újra rákényszerítettem magam a futásra, legalább heti néhány alkalom erejéig.

És gondolja, hogy sikerült?

A budapesti bloggerlány elárulta azt a fantasztikus módszert, amellyel eltüntette a narancsbőrt testéről (X)
A szabadságra ugyanazzal a cellulitisszel és nagyon rosszkedvvel utaztam el. A strandot messze elkerültem, és alig vártam már a nyaralás végét.

Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de teljesen felszabadultam, amikor a nyaralásnak vége lett. A narancsbőr megállíthatatlanul terjedt, a fenekem és a combjaim katasztrofálisan néztek ki. Ez nyomot hagyott lelkivilágomon és az öltözködésemen is.

Mivel nem szerettem volna nyilvánosan mutogatni a narancsbőröm, elkezdtem hosszúnadrágokat és bő ruhadarabokat viselni, előtte sohasem viseltem ilyeneket. Teljesen elkeseredetten elkezdtem magam vigasztalni, hogy előbb vagy utóbb minden nőt érinteni fog, és nincs ellene hatékony segítség.

A narancsbőr elleni termékekről jó néhány kézikönyvet írhatnék

Mindent megpróbáltam. Minden cikket elolvastam a neten, ami e témában található. Habár kitartóan kenegetem magam a cellulitisz ellenes krémekkel, masszázsra is jártam, nem volt eredménye. Minden nappal egyre rosszabbul éreztem magam.

Rengeteg pénzt költöttem a különféle készítményekre és segédeszközökre. Ezután elhatároztam, hogy kipróbálok valami egészen mást, mert rájöttem, hogy a vegyi anyagokkal és felszerelésekkel egyszerűen nem fog működni.

Rájöttem, hogy az anyatermészet lesz az én legnagyobb segítségem

Táplálkozási tanácsadóként tisztában voltam azzal, hogy a természetben léteznek olyan meghatározott növények, amelyeket már nagyanyáink is használtak. Ezekben a növényekben az összetevők olyan csodálatos tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a zsírégetés felgyorsítása, vérkeringés fokozása, emellett még erősítik a bőrt is, amely így újra puhává és fiatalossá válik.

Mind a mai napig el vagyok ragadtatva, hiszen hosszú ideig kerestem egy tökéletes terméket, amely aktívan hat. Egy nap rátaláltam egy cikkre a CelluHit gélről (Kattintson ide a részletesebb leírásért), amelynek a segítségével serkentődik a sejtnövekedés és a kollagén sejtek termelődése, így ez fokozza a zsírégetést, fokozza a vérkeringést, és olyan összetevőket is tartalmaz, amelyekről tudományosan bebizonyították, hogy hat a narancsbőr eltüntetésére.

A budapesti bloggerlány elárulta azt a fantasztikus módszert, amellyel eltüntette a narancsbőrt testéről (X)Nagyon kíváncsivá váltam, de bevallom, a különböző krémek miatti rossz tapasztalatokból okulva figyelmesen átellenőriztem mindent, ami a gélben található. Minden összetevőt külön ellenőriztem és több tucat cikket elolvastam róluk.

Jó, hogy ebben a irányzatban dolgozom, és érdekelnek ezek a dolgok. A tudományos kutatások annyira meggyőzőek voltak, hogy egyszerre két gélt rendeltem meg, és elhatároztam, hogy kipróbálom magamon a terméket. Emellett az eladó 14 napos garanciát ad, tehát semmit sem kockáztattam.

Az eredmények minden várakozásomat felülmúlták!

A teszt előtt elolvastam egy spanyol tudományos kutatás eredményét a gélről, amelyben a felhasználók több mint 85%-a igazolta, hogy elégedett az eredménnyel és hogy szemmel láthatóan kevesebb cellulitiszük van. Arra gondoltam, hogy csak nem leszek abban a 15-20%-ban …

De az előtte és utána állapot között olyan nagy volt a különbség – a gélt alig 20 napja használtam –, hogy nem akartam hinni a szemeimnek. A fenekemen a bőr egyre feszesebbé és érintésre puhábbá vált, arról nem is beszélve, hogy sokkal jobbnak tűnt, mint előzőleg.

A budapesti bloggerlány elárulta azt a fantasztikus módszert, amellyel eltüntette a narancsbőrt testéről (X)
A zsír szemmel láthatóan olvadt le rólam, és olyan érzésem volt, hogy minden alkalommal amikor felviszem a gélt a bőrömre, érzem, ahogy a gél aktívan olvasztja le a narancsbőrt. Hihetetlen!

Az aktív összetevőknek köszönhető eredmények hihetetlenek voltak, hiszen minden eddigi narancsbőr elleni krém nem tudta tartani vele az eredményeket. Így minden más krém a kukában kötött ki.

Ma újra büszkén és örömmel mutatom meg a strandon a fenekem. Az önbizalmam is visszatért, és végre újra pozitív önképpel alakítottam magamról.

Ezért szeretném Önnel is megosztani a CelluHit géllel való tapasztalatomat!

Tudom, hogy nagyon sok nő küzd hasonló problémákkal, ezért aztán a kinézetükkel sincsenek megelégedve. Valószínűleg nem én vagyok az egyedüli, akinek a nyaralása gondot jelent, hiszen a narancsbőr miatt folyton olyan érzés van bennem, hogy mindenki csak engem bámul. Így aztán öregnek és elbizonytalankodva érzem magam.

Ezért ajánlom Önnek tiszta szívből e termék kipróbálását. Valóban nincs mit veszítenie. Ha szeretne megszabadulni a csúnya narancsbőrtől, akkor azonnal lépnie kell! Ha nem felel meg Önnek a gél, nyugodtan visszaküldheti, és vissza fogja kapni a teljes vételárat (annak a gélnek is, amelyet felnyitott és használt). Tehát, semmit sem kockáztat!

A budapesti bloggerlány elárulta azt a fantasztikus módszert, amellyel eltüntette a narancsbőrt testéről (X)
Bízom benne, hogy a tapasztalatommal legalább egy kicsit tudtam Önnek segíteni és Ön is sikeresen le fogja győzni a narancsbőrt. Ehhez kívánok sok sikert és olyan alakot, amely miatt nem fog többé szégyenkezni! Teljes szívből ajánlom, hogy nézze meg ezt a terméket (kattintson ide), és győződj meg a történet hiteléről – a saját szemével!

Sok szerencsét!

Tamara

U.I.:

Elmondanám még azt is, hogy a gél vásárlásakor kihasználtam az akciójukat – 2 gél megrendelésekor 40% -os kedvezményt és ingyenes postaköltséget kaptam tőlük! Ez a mennyiség két hónapos kezelésre volt elegendő, amely után a fenekem újra feszes és szexi volt! Siessen, rendelje meg azonnal a krémet (kattintson ide) – az akció korlátozott !

U.I.I..:

Most két lehetőség áll Ön előtt. Szenvedhet tovább, rejtegetheti a lábain és a fenekén a narancsbőrt, vagy hozzám hasonlóan megrendeli a CelluHit gélt, és már néhány hét elteltével élvezi az új, szexi testét, valamint újra jobb lesz a közérzete. Biztos vagyok benne, hogy helyesen fog dönteni! 😉

Kattintson ide, hogy megtudhassa, miért olyan varázslatos a CelluHit gél, miért adtam neki esélyt, és a végén miért voltam elragadtatva az eredményektől.

A budapesti bloggerlány elárulta azt a fantasztikus módszert, amellyel eltüntette a narancsbőrt testéről (X)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top