Sztárok

Nyíltan alázzák Sarka Katát

Sarka Kata bikiniben fotózta le magát, rajongói pedig egymásnak estek közösségi oldalán.
facebook.com
Forrás: facebook.com

Sarka Kata szépségversenyen tölti a hétvégét. A Szépségkirálynő döntőjében természetesen nem indulóként vesz részt, hanem a munkáját végzi, viszont a versenyen induló lányok bikinis megmérettetése előtt magáról is közzétett egy fotót, amelyen bikiniben mosolyog. Az olvasóknak pedig több sem kellett, azonnal vadul kommentálni kezdték a látottakat.

Katáról köztudott, hogy mindig ügyel alakjára, és gyakran megkérdőjelezik, tényleg szükséges-e újabb diétába fognia, ezért a legtöbben óva intették fotója alapján az újabb fogyókúrától, sokan egyenesen anorexiásnak kiáltották ki.

„Anorexiás vagy! Nagyon csúnya szerintem! Mint egy tizenéves kislány, aki babázna.” „Ez borzasztó kép, inkább kórházba kellene mennie, hogy újra normális nő legyen” – hangzottak el az alázó mondatok. Többen viszont elismerően nyilatkoztak, és volt, aki egyenesen a védelmére kelt: „Elég szűk látókörűek vagytok, ha szerintetek anorexiás. Én ezt inkább irigységnek nevezném.”

Hogy Hajdú Péter felesége tervez-e további fogyást, azt nem tudjuk, de a diéta és az edzés biztosan megtette a hatását: kétgyerekes anyukaként is bombaformában van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top