Sztárok

Az igéző tekintet varázslata

Ezernyi titka van a gyönyörű szemeknek, és mindenkinek megvannak a praktikái, hogy különféle trükkökkel még kifejezőbbé varázsolja őket.
Egy dolog azonban közös bennünk: hosszú és dús szempillákra vágyunk. Vajon lehetséges ez profi smink nélkül is?

Az igéző tekintet varázslata

A csábító pillantás évezredek óta a női fegyvertár része. Gondolj csak Kleopátrára, aki egyetlen szempilla-rebegtetéssel képes volt megbabonázni olyan hatalmas uralkodókat is, mint Caesar. Sajnos az élet nem áldott meg mindenkit mesésen hosszú szempillákkal, de már van rá mód, hogy természetes úton változtassunk ezen. A titok egy forradalmi szérum: a Long4Lashes.
A Long4Lashes egy különleges hatóanyagú készítmény, amellyel felszínre hozhatod szemeid igazi szépségét. Csak 3 hét használatra van szükség a látványos átalakuláshoz: szempilláid lélegzetelállítóan hosszúak, dúsak és egészségesen fénylőek lesznek. A 6 hónapos kezeléssel a szempillák valósággal újjászületnek, többé nem lesz szükség műszempillára!

Szempillanövesztés természetesen
Mitől olyan hatásos a Long4Lashes szérum? A titok egy klinikailag tesztelt, korszerű hatóanyag, amit a kozmetológiában az egyik leghatékonyabb hajnövekedést stimuláló vegyületként ismernek el. Tudtad, hogy egy szempilla csupán 3-6 hónapon keresztül életképes, majd kihullik? Mi több, a szempilláink csak az első 30 nap folyamán növekednek! A Long4Lashes a szempilla életciklusa során végig aktivizáló hatású, és hidratálva serkenti a növekedést. A selymes applikátorral egyetlen simításra van szükség a szérum felviteléhez: egy mozdulat a felső szemhéjunkon a szempillavonal mentén maximálisan befedi a pillákat. A tartós eredmény érdekében a kezelést minden este meg kell ismételni. A szérum hialuronsavat tartalmaz, ami hidratálja és simává varázsolja a szempillák felszínét, B5 provitamin tartalma pedig bejut a szőrszál belsejébe, javítja annak szerkezetét, és erősebbé, ragyogóbbá teszi.

Az igéző tekintet varázslata

Hódíts a saját pilláiddal!            
A szérum dermatológiailag tesztelt, így biztonságosan alkalmazhatják az érzékeny bőrűek és a kontaktlencsét viselők is: a kezelés előtt viszont ne felejtsd el kivenni a lencséket! A műszempillák viselése sem akadály, a Long4Lashes nem oldja a ragasztót, így a felragasztott pilláidtól sem kell rögtön megválnod.

Az igéző tekintet varázslata

Felejtsd el az átlagos szempillákat!
Rendelj Long4Lashes szérumot most akár 15% kedvezménnyel, és éld át az igéző tekintet varázslatát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top