Sztárok

FLABéLOS Zöldtea Est Dr. Almási Kittivel! Jöjjön el Ön is!

Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus lesz a vendége a 2014. február 13-ai FLABéLOS Zöldtea Estnek

 FLABéLOS Zöldtea Est Dr. Almási Kittivel! Jöjjön el Ön is!Tudta, hogy a magyar lakosság 28,5 %-a elhízott? Ezzel a számmal az EU országain belül hazánk az élen áll. Az elhízás pedig számos súlyos szív- és érrendszeri betegség rizikófaktora. Elsősorban magunk miatt kell ezt az arányt csökkenteni, hogy hosszú és egészséges öregkorban lehessen részünk. Hogyan tehetünk meg magunkért a legtöbbet? Egészségesen táplálkozunk, és eleget mozgunk. Ezt a jó kombinációt mutatjuk be szakemberek segítségével a FLABéLOS Zöldtea esten.

Ugyanúgy, ahogy az egészséges táplálékok kiválasztása is kellő körültekintést igényel, így az sem mindegy, milyen mozgásformát választunk. A nagy túlsúllyal rendelkezők nem tudják úgy beiktatni a mozgást az életükbe – a legerősebb elhatározás ellenére sem –, hogy elkezdenek intenzíven futni. Akiknek a szívet,a  tüdőt, vagy akár az ízületeket kímélő mozgásformát kell választaniuk, ők sem indulhatnak neki a Margit-szigeti nagy körnek. Fontos ez a fokozatosság akkor is, ha nincs valakinek túlsúlya, de a kondíciója nem teszi lehetővé az intenzív sportot. A FLABéLOS ideális megoldást jelenthet ezekre a kihívásokra. A sikeres diéta kulcsa tehát az étrend és a mozgás együttes kombinációja.
 FLABéLOS Zöldtea Est Dr. Almási Kittivel! Jöjjön el Ön is!


Dr. Endre Veronika
belgyógyászként a túlsúlyos betegek sikeres és tartós testsúlycsökkentésében tud segítséget nyújtani. Praxisában pedig sikerrel alkalmazza a FLABéLOS alakformáló készüléket is, hiszen így tudják elérni a betegeivel azt az áhított célt, hogy a fogyás csak a zsírszövetből történjen, az izmokból ne.

Almási Kitti
Almási Kitti

Szentiványi Rita gyógytornász, manuálterapeuta előadásában ismerteti a FLABéLOS helyes alkalmazásának kritériumait, és választ ad azokra a kérdésekre, hogy egyes gerinc – és ízületi elváltozások, betegségek mellett, hogyan alkalmazható sikerrel a készülék.

Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus pedig az elhízás lelki okairól beszél majd. A jó kondíció és az egészséges külső “mellékhatása” az, hogy harmóniában élünk önmagunkkal. Fontos szerepet játszik ebben tehát a mozgás, hiszen amellett, hogy erősíti a tudatunkat, hogy tettünk valamit az egészségünkért, még a stressz, a depresszió elleni küzdelemben is szerepet játszik.

 

A 2014-február 13-ai FLABÉLOS Zöldtea esten ismertetjük a készülék működési elvét, hatásmechanizmusát, és rámutatunk arra, hogy a mozgásszegény életmód és az elhízás káros következményei ellen is sikeresen iktathatjuk be a mindennapjainkba. Ráadásul még különösebb erőfeszítést sem igényel ez az elhatározás.

 FLABéLOS Zöldtea Est Dr. Almási Kittivel

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Szeretettel várjuk Önt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top