Sztárok

Karácsonyi ajándék, amitől az internet is lefagyott!! Ezt látnia kell! (x)

Igen, valóban jól értetted. Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekekért fáradozik?

 

Mivel ő egy férfi, és mint minden férfinek, neki is vannak szükségletei, mint ahogy neked is. Így hát a legszemélyesebb ajándékát idén egyenesen házhoz hozza. Készülj fel a legújabb találmányra, amely meghódította a világhálót: „Loco Santa Balls”, vagy ahogy mi nevezzük, csípjünk be a Mikulás díszeit szopogatva.

A Loco Santa Balls egy pimasz, vírusként terjedő kampány, amelyet a Loco Shark, egy regionálisan működő cég indított el. De kik is ezek a srácok valójában? Eredetileg egyenesen a Mikulásnak munkálkodtak, de mivel az öregapó a gint mind magának akarta megtartani, összefogtak ellene, és közös erővel kiléptek az északi-sarki vállalkozásból. Úton kifelé a Mikulás műhelyéből zsebre tették a gint, a díszszalagokat és a Mikulás díszeit is egyből, ugyanis rengeteg rossz kislány epekedik utánuk (és nemcsak a lányok, ugye érted, mire gondolok). Ezért idén az Xmas Loco Shark elhivatott munkatársai éjjel-nappal azon fáradoztak, hogy jól megtöltsék a Mikulás elcsent golyócskáit a „Mister Gin” itókával, a 2019-es kiváló minőségért járó díj aranyérmes győztesével.

A gingömbök a legkívánatosabb karácsonyi dísz címet nyerték el 2018-ban. Miután a világ minden táján óriási kereslet jelentkezett, a regionálisan működő újonc, a Loco Shark úgy döntött, a saját verzióját is piacra dobja, így most már ti is követhetitek a trendet. Ez egy abszolút kelendő karácsonyi ajándék a nyitott gondolkodású barátaid számára, valamint azok számára is, akiknek még nem elég nyitottak.

A Loco Santa Balls ajándékcsomagban 6 darab gömb található, amelyek egyenként 50 ml „Mister Gint” tartalmaznak. A gömböcskék műanyagból készültek, hogy szállítás közben ne sérüljenek meg, arany kupak gondoskodik róla, hogy ne csöpögjön el túl korán a finom nedű, valamint egy selymes szalag is tartozik hozzá, amellyel a fára akaszthatod a gömböket.

De ne ragadj le annál, hogy jól megszorongathatod a Mikulás golyócskáit, inkább képzeld el azt az extravagáns karácsonyi partit, amelyet idén rendezel. Teljes díszben pompázik majd a karácsonyi fa, ágai csak úgy roskadoznak a gömbökben lévő kiváló gin súlyától. Az áttetsző, arany nedű megtöri az ünnepi fényeket, ezer arany sugár ragyogja majd be a szobát, és még a visszafogottabb vendégeid is örömmámorban mormolják majd: „de gyönyörű!”. Az érkezőknek pedig csak annyit mondasz, hogy a bár a fán található. „Milyen eredeti!”, mondják majd egymásnak. És még csak mosogatnod se kell a parti végén, így még ezzel is nyersz.

Próbáld ki, mi pedig garantáljuk, hogy a golyók már karácsony előtt teljesen kiürülnek. És ne felejtsd el, hogy akár játszhatsz huncut Mikulást is, ami irtóra jó móka, egyedi és jó ízlésre vall – csakúgy, mint a Mikulás ékszerei a kezedben.

Tudj meg többet erről az innovatív ötletről itt: www.locoshark.com/hu/loco-santa-balls

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top