Sztárok

Köllő Babett: „Úgy éreztem, mintha valami nélkülözhetetlen testrészem hiányozna” (x)

A Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert sztár friss mellműtétje kapcsán arról is mesélt, korábban mennyire zavarta, hogy szinte semmi melle sincs. Az interjúban szóba került az is, mennyire sikerült túllépnie a luxusfeleség szerepén, és hogyan éli meg, hogy bekerült a Sztárban Sztár zsűrijébe.

Köllő Babett: “Úgy éreztem, mintha valami nélkülözhetetlen testrészem hiányozna” (x)
„Nekem ez már a harmadik implantátumom, az évek alatt változott az alkatom, a mellem, a bőröm, a szöveteim. Szültem egy gyereket, szóval teljesen időszerű és természetes volt az implantátumcsere” – mondta Köllő Babett a Dr. Goodwin Klinikán készült interjúban.

„Borzasztóan meg tud nyomorítani, ha eltérünk az általános nőideáltól”

Babett, aki előadóművészi pályáját klasszikus balett-táncosként kezdte, akkoriban sokat őrlődött a mellmérete miatt. „Balettosként semmi, de tényleg semmi mellem nem volt. Iszonyatosan zavart! Úgy éreztem, mintha valamilyen nélkülözhetetlen testrészem hiányozna. Aki nem élte át, milyen kis mellel élni, nem tudja, hogy milyen sérülések érhetnek lelkileg a nőiességünkben.”

Köllő Babett: “Úgy éreztem, mintha valami nélkülözhetetlen testrészem hiányozna” (x)
Hozzátette: pontosan emlékszik, mikor döntötte el, hogy mellplasztikát csináltat. „Az akkori barátommal a Barb Wire című filmet néztük meg egy kertmoziban, Pamela Anderson játszott benne. Gyönyörű volt a dekoltázsa… hazafelé végig sírtam. Persze lehet, hogy ez most hülyén hangzik, de nagyon jól leírja azt a lelkiállapotot. Azt, hogy mennyire meg tud nyomorítani, ha eltérünk az általános nőideáltól.”

A Feleségek luxuskivitelben-től a Sztárban sztárig

Jó pár éve volt, amikor Köllő Babett szerepelt a Feleségek luxuskivitelben című műsorban, de azóta is kap miatta hideget-meleget. „Sokan komolyan veszik és nem értik az iróniát, még akkor sem, ha az egész show business, és valójában polgárpukkasztottunk.”

Pedig szerinte tényleg nagy tévedés őt ezzel a karakterrel azonosítani. „Annyira szeretem csak a pénzt, mint bárki más. Vidéken, Bonyhádon nőttem fel, pontosan tudom, hogy honnan jöttem és két lábbal állok a földön.”

A kritikus hangok nem hallgattak el most sem, hogy Babett bekerült a Sztárban Sztár zsűrijébe. Mint mondja, vannak, akik felróják neki, hogy milyen alapon jutott be a műsorba. Pedig nagyon is sok köze van a szakmához. „Tizennyolc éve énekelek és 15 éves korom óta játszom színpadon. Már a gimiben is tudtam, hogy színésznő szeretnék lenni, egy musicalszerep hatására szerettem bele ebbe az egészbe. Aztán középiskolában tánctagozatos voltam és klasszikus balettel kezdtem a pályát.”

„Aki visszatérően gondolkozik azon, hogy változtasson a külsején, annak azt javaslom: vágjon bele”

A friss műtét kapcsán a színésznő elárulta, nem számított rá, hogy a beavatkozás után ilyen hamar helyrejön. „Nem gondoltam, hogy ennyire gyorsan fog menni a felépülés. Én most már futnék, szaladnék – de nem lehet, egyelőre óvatosságra intenek.”

Köllő Babett: “Úgy éreztem, mintha valami nélkülözhetetlen testrészem hiányozna” (x)
Kiemelte, hogy a Dr. Goodwin klinikán a szakértelem és a hozzáértés mellett elsősorban az otthonos, szinte családias légkör ragadta meg leginkább. Elmesélte, amikor az éjszakás nővér óránként benézett a szobájába, hogy minden rendben van-e, úgy érezte: teljes biztonságban van. „Azt éreztem, hogy nem vagyok egyedül, biztonságban vagyok. Nekem ez a legfontosabb egy műtét során.”

Babett szerint a belső harmónia szorosan összefügg azzal, hogy az ember mennyire elégedett a külsejével. „Ha valaki visszatérően elgondolkozik azon, hogy változtasson valamit a külsején, annak azt tanácsolom, hogy vágjon bele.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top