Sztárok

Mi kell egy csajos nyárhoz? Napsütés és rengeteg kirándulás

A nyár az év egyik legfontosabb időszaka, amikor az emberek néhány hétre megszabadulnak a dolgos hétköznapoktól, és feltöltődnek. De mi kell ahhoz, hogy igazán jól sikerüljön a pihenés? Mindegy, hogy a legjobb barátnőiddel vagy a pasiddal szöksz meg a világ elől, vannak olyan dolgok, amelyek nélkül egy modern nő számára elképzelhetetlen a nyaralás. Mindenki imád a tengerparton sütkérezni, úszkálni a hűs vízben, amikor pedig az idő úgy hozza, nagyokat kirándulni. Van olyan, aki ez alatt a helyi nevezetességek felderítésével, mások shoppingolással, valamint a divatvilág feltérképezésével töltik szívesen az időt.

Ahány ház, annyi szokás – tartja a mondás, és ez bizony ránk is igaz, nincs két olyan ember, aki számára a pihenést ugyanaz jelentené. Vannak azonban olyan tényezők, amelyek nélkül kizárt a feltöltődés, testben és lélekben egyaránt. Rengeteg nő számára kecsegtető, hogy pálmafák között, mediterrán környezetben nyaralhasson, ahol a homokos parton önfeledten lehet fagyizni, koktélozni, napközben pedig a turisták a sós habok közelében hűsölnek.

Mi kell egy csajos nyárhoz? Napsütés és rengeteg kirándulás

Egy igazán jó nyaraláshoz persze megfelelő társaság is kell, legyen szó a legjobb barátnőidről, akikkel bármit meg tudsz beszélni, vagy éppen a pasidról, aki minden kívánságodra figyel. A legemlékezetesebb nyaralásokról a romantika akkor sem hiányozhat, amikor nagyobb társaságban mész. Tartsd nyitva a szemed, ha olyan egzotikus tájakra kirándulsz, mint a Maldív-szigetek, ahol pezseg az élet. Ki tudja, lehet, hogy ott talál rád egy új szerelem!

Az álomnyaralásról a különleges programok sem hiányozhatnak, az Indiai-óceán térségében érdemes benevezni egy tengeralattjáró-túrára, nagyokat búvárkodni, megcsodálni a színpompás korallzátonyokat, mert ezek olyan élmények, amelyek nem mindennap adódnak.

Te is megérdemled, hogy megkapd azt az Álomnyaralást, amelyre vágysz. Játssz a Raffaello által indított játékon május 26. és június 29. között és értékes nyeremények várnak rád. Többek között egy különleges, két főre szóló nyaralás a Maldív-szigetekre, ahol kipróbálhatod, milyen együtt úszni a delfinekkel, hidroplánról felejthetetlen fotókat készíteni vagy éppen tenni egy meghitt sétát a bungalók környékén zöldülő trópusi kertekben. Nyerd meg te a fődíjat és tölts el 10 felejthetetlen napot a Sun Island szállodában. A nyereményjátékon résztvevők hetente 3 darab, 50 ezer forintos ékszerutalványt és naponta 5, különleges, Raffaello napozószéket is megnyerhetnek.

Részletek: www.raffaello.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top