Sztárok
Szponzorált tartalom

Miért titkolják a fodrászok ezt a megoldást az ősz haj ellen? (x)

Az ősz haj olyan probléma, amely a világon a férfiak és nők millióit érinti. Amellett, hogy öregít bennünket, csökkenti az önbizalmunkat, mert kevésbé vonzónak és öregnek érezzük magunkat miatta. Mi lenne, ha azt mondaná Önnek valaki, hogy visszakaphatja az eredeti hajszínét? Valószínűleg nem hinne neki, mert úgy gondolná, az ajánlat túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

Miért titkolják a fodrászok ezt a megoldást az ősz haj ellen? (x)
De a tudomány fejlődésének köszönhetően, a lehetetlen is lehetségessé vált. Hogyan? A forradalmi GreyAway sprével, amelynek a használata pofonegyszerű!

Az ősz hajat a melanocit okozza, amely a haj természetes pigmentjét termeli. Amikor egy bizonyos ponton leáll a működése, a haj pigment nélkül marad, ami kívülről szürke vagy fehér hajként manifesztálódik. Sok nő és férfi hajfestékkel fedi el az ősz haját, de ez drága és káros.

>> KATTINTSON IDE, ha úgy véli, hogy az ősz haj miatt idősebbnek néz ki <<

Ha ezt otthon végezzük, és nem a fodrásznál (ami még drágább megoldás), nagy esély van arra, hogy nem fedjük le az összes ősz hajszálat. Az eredmény: előnytelen és nem túl vonzó frizura, mivel nem láttuk, és ezáltal nem tudtuk eltüntetni az összes ősz hajat, hogy ne beszéljük még arról, amikor az ősz hajtövek újra láthatóvá válnak.

Miért titkolják a fodrászok ezt a megoldást az ősz haj ellen? (x)
Mitől őszül meg a haj?

A pigmenttermelés leállásának több oka is van. A legfőbb tényező az öröklődés, kisebb mértékben kihatással van rá a stressz is, valamint a különféle betegségek. Vissza lehet-e fordítani az időt, és újra az eredeti hajszínnel rendelkezni?

Lehet, hogy meg fog lepődni, de manapság már lehetséges, és nem is drága. A tudósok összedugták a fejüket, és rájöttek, hogyan tudnak külsőleg hatni az ősz hajra, az eredmény pedig az eredeti hajszín visszatérése. Lenyűgöző!

Miért titkolják a fodrászok ezt a megoldást az ősz haj ellen? (x)
Hogyan hat a Grey Away spré?

A Grey Away spré tökéletes győzelem több fronton is. Ez a termék nemcsak eltünteti az ősz hajat, hanem segít abban is, hogy a haja egészségesebb legyen, és táplálja is azt. A Grey Away új forradalmi formulát tartalmaz, amely teljesen természetes bázisokon alapul.

Ez a formula teljes hatással van a melanocitákra, amelyek működésének leállása miatt jelentkezik az ősz haj. A tudósok a spéhez ionokat és trietanolamint adtak hozzá, amely a katalitikus reakciókon keresztül stimulálja a többi természetes összetevő hatását.

FIGYELEM! Ez nem egy hétköznapi spré, ami festi a hajat, hanem egy hosszú távú megoldás az ősz hajnak!

A sprében levő összetevők mélyen bejutnak a hajszálakba, és visszaadják nekik a valamikori pigmenteket, ezzel együtt a színt is. A D-vitamin kivonata miatt a haj fényesebb, teltebb és simább lesz.

Miért titkolják a fodrászok ezt a megoldást az ősz haj ellen? (x)
Hogyan használjuk a Grey Away sprét?

A spré eredménye már 4 hét után látszódik, hiszen táplálja a hajat és javítja annak minőségét, fokozatosan visszatér a haj természetes színe, és így „ki fogja szorítani” a szürkeséget a fején. A Grey Away spré intenzíven és progresszíven hat, nem okoz allergiát, és teljesen biztonságos a használata.

>> KATTINTSON IDE, és győződjön meg a vásárlók személyes véleményeiről <<

Mielőtt elkezdené használni a sprét, fel kell hívjuk a figyelmét a következőkre: készüljön fel ismerőseinek és barátainak irigy és csodálkozó pillantásaira, akik nem tudnak betelni az Ön megfiatalított kinézetével. Az önbizalma a Grey Away segítségével az egekbe szökik.

Készen áll a megfiatalodásra?

Miért titkolják a fodrászok ezt a megoldást az ősz haj ellen? (x)
A Grey Away spré használatának várható eredményei

Elege van a hajfestésből, a szégyenkezésből és a lenőtt hajtövek eltakarásából? Csatlakozzon a Grey Away spré használóinak elégedett táborához, és csodálkozzon rá mindennap a tükörképére! Napról napra kevesebb ősz hajszála lesz, az Ön természetes hajszíne mindinkább előtérbe kerül.

Csak amikor eltüntette az ősz hajat (amelyet biztosan elér a Grey Away spré használatával), jön rá arra, hogy most már sokkal boldogabb és elégedettebb az életével. Mert Ön ezt megérdemli!

További információk a Grey Away spréről a www.GreyAway.eu/hu weboldalon, a info@greyaway.eu e-mail-címen, vagy ezen a telefonszámon 06 (0)1 677 7805 elérhetőek. 

Az nlc olvasójaként, ha ma megrendel 2 vagy 3 sprét, további kedvezményt és ingyenes postaköltséget kap tőlünk! Az nlc olvasóinak ma egy különleges kedvezményt is ajánlunk: akciós ár, ingyenes termékek és ingyenes házhoz szállítás minden megrendelésre!

Miért titkolják a fodrászok ezt a megoldást az ősz haj ellen? (x)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top