Sztárok

Szekeres Nóra: Bárcsak lett volna ilyen bugyipelenka 10 évvel ezelőtt

Szekeres Nóra harmadik gyermeke épp most lépett az izgalmakkal teli, tipegős korszakába. Egy anya számara mindig óriási élmény látni, ahogyan kisbabája felfedezi a világot, persze a szemét állandóan rajta tartva, figyeli a lépteit. Nórával az anyaságról és az ezzel kapcsolatos tapasztalatairól beszélgettünk, illetve arról kérdeztük, milyen terméket használ kisbabája tisztába tevéséhez.
Szekeres Nóra: Bárcsak lett volna ilyen bugyipelenka 10 évvel ezelőtt

Nóra, te egy valódi példakép vagy, akár divatról, akár életmódról van szó. Úgy tűnik, a gyereknevelés is jól megy. Tudnál mesélni erről egy kicsit?

Nóra: Mindig arra törekedtem, hogy a maximumot hozzam ki magamból az élet minden területén. A figyelmem nagy részét a gyerekeimnek szentelem, és mindent szeretnék megadni a számukra, ami elősegíti egészséges fejlődésüket. Épp ezért rengeteg energiát fektetek abba, hogy a nevelésük során a legjobb megoldásokat és termékeket alkalmazzam.

Szekeres Nóra: Bárcsak lett volna ilyen bugyipelenka 10 évvel ezelőtt

Úgy látom, hogy egy teljesen más típusú pelenkát használsz, mint a legtöbben itt Magyarországon. Mi ennek az oka?

Az én Alexem már a kezdet kezdetétől egy igazi izgága kisfiú volt. Mostanában az nyűgöz le, ahogyan táncol. Ha zenét hall, vagy akár csak engem énekelni, azonnal pörög-forog, rázza a kis fenekét, ellenállhatatlanul cuki ilyenkor! Bár néha nehéz vele lépest tartani, tudom, hogy ezek
a felfedezések nagyon fontosak az egészséges fejlődéséhez. Ezért nem szeretném, ha bármi akadályozná őt ebben. Nemrég bukkantam rá a Pampers új bugyipelenkájára, amely kifejezetten a tipegő babák számára készült. Ez a bugyipelenka tökéletes választás Alexnek, mivel nagyon egyszerű ráadni, meg akkor is, ha éppen áll. Sőt, a kifejezetten puha derékgumírozás miatt akkor sem csúszik el, ha Alex mozgásba lendül, így hatékonyan meggátolja a szivárgást és kényelmes viseletet tesz lehetővé a számára. Akár a nagyobb testvéreire – Noára és Milura – is rábízhatom a peluscserét, mert ezzel ők is könnyen elboldogulnak.

Háromgyermekes, tapasztalt anyukaként biztosan van mottód vagy jelmondatod. Megosztanád velünk?

Nóra: Nos, a babák életeben szerintem az első két év a legkedvesebb, legemlékezetesebb. Épp ezért fontos, hogy teljes odaadással tudjak figyelni rájuk és gondoskodni róluk. Ebben az értékes időszakban a velük töltött idő később egészen biztosan megtérül. Anyának lenni nem egyszerű,
ugyanakkor véleményem szerint a leggyönyörűbb hivatás.

Kapható a dm boltokban

Az új Pampers Premium Care Pants bugyipelenka kifejezetten az aktív, tipegő korszakukat élő babáknak készült. 5 csillagos bőrvédelem, könnyen feladható bugyipelenka formában:

Szekeres Nóra: Bárcsak lett volna ilyen bugyipelenka 10 évvel ezelőtt

• A derekát teljesen körbeölelő derékgumírozás a baba minden mozdulatát követi: kényelmes, puhán illeszkedő pelenka, amely minimálisra csökkenti a szivárgást.
• Puha anyagok: kifejezetten az érzékeny popsikra tervezve.
• Szárazon tartja a baba bőrét, akár 12 órán át, ahogyan azt egy Pampers termektől elvárnánk.
• Bababalzsam: egy cseppnyi balzsam, amely segít megóvni a kisbaba finom bőrét.
• Nedvességjelző: kékre színeződik a nedvesség hatására.

www.pampers.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top