Szuperanya

Imádnivaló videó: mini-énjévé alakítja át kislányát a sminkmester anyuka

Tündéri sminkvideót tett közzé GiGi Beauty és kislánya, Amelia.

A brit YouTube-sztár és influencer, Gabrielle Sterling, ismertebb nevén GiGi Beauty egy sminkoktató videót töltött fel a videomegosztóra, „Átalakítóm a kislányomat a mini-énemé” címmel, a videó teljesen elrabolta a netezők szívét.

Helló srácok! Ez nagyon menő!” – köszön be a tündéri 3 éves, leül anyukája mellé, majd türelmesen várja, ahogy sminkelje. Nem ez az első alkalom, amikor anyukája videóiban szerepel Amelia.

GiGi Beauty 3 évvel ezelőtt kezdett sminkesnek tanulni, folyamatosan képezte magát. „Szerintem nagyon fontos, hogy megoszd a gyerekeddel, amit tanultál. Sokan nem tudják, hogy a sminkelés valójában művészet, és ha majd Amelia nagyobb lesz, nagyon boldog lennék, ha taníthatom és támogathatom ebben” – vallotta be a sminkguru, aki szerint a videója – melyet eddig már több mint 67 ezren láttak – sokkal több, mint egy sminkvideó, az „anya-lánya” pillanatok is nagyon meghatározók benne.

A 9 perces felvétel végén Amelia reakciója mindent visz: tátott szájjal nézi magát a tükörben, majd meglepetten felkiált: „Most egyforma hajunk és sminkünk van!

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top