Szuperformában

Virágos színorgia a lakásban

Imádod a virágokat, és nem csak élő formában? Virág- és növénymintás tapétákból és textilekből kerestük meg a legvidámabb és legszínpompásabb darabokat, amelyekkel garantáltan feldobhatod a lakást.
Virágos színorgia a lakásban
Virágos színorgia a lakásban


Brit virág az ágyban…

Régóta rajongói vagyunk a brit virág- és pöttyfelelős Cath Kidston márkának. Az 1993-ban létrehozott cég főként dekorációs kellékeket, régimódi hangulatú anyagokat, tapétákat és színes kiegészítőket árusít, amelyek többségét virágok díszítik, ahogyan ezt a nagyi kertjét idéző ágyneműszettet is.

…és a falon
A tradicionális angol otthonok stílusát újraértelmező cég gyakran dob piacra újabb és újabb, döntő többségében virágos tapétamintákat. Ezek között harsány, merész modellek ugyanúgy akadnak, mint klasszikus, apró mintásak, vagy akár kislányos, leegyszerűsített tervezésűek.

Virágos színorgia a lakásban

 

Virágos színorgia a lakásban

Környezetbarát falimatrica
Ha a színorgia az utolsó, amire vágyunk, de a fali virágokról azért nem mondanánk le, a falimatricák jó megoldást jelenthetnek. Modern és stílusos dekoráció, amit úgy ragaszthatunk a falunkra, hogy nem kell aggódnunk, hogy később nem tudjuk eltávolítani. Ha meguntuk, egyszerűen, nyom nélkül eltávolíthatjuk.

Asztali virág
A lakástextilek közül persze nem hagyhatjuk ki az abroszokat sem. Ezúttal a Butlers virágos darabja kerül terítékre. A vibráló piros színű Villa Tuscany 100 százalék pamutból készült, méretét tekintve pedig, 1,1 x 1,1 méteres.

Virágos színorgia a lakásban
Virágos színorgia a lakásban


Kismadaras virágdzsungel

Akár extrém, akár klasszikus virágos tapétára vadászunk, a positivo kínálatában biztosan nagy eséllyel bukkanunk egészen gyönyörű és kivételes darabokra. A mi kedvencünk ez a tavaszidéző, púderkék hátterű darab, ahol még néhány madár és pillangó is helyet kapott.

Luxustapéták, luxustextilek

A Designers Guild márka soha nem fogta vissza magát, ha a színekről volt szó. Színpompás, extrém lakástextíliáik mellett  azokhoz hasonló, kicsit sem átlagos tapétákat is kínálnak, köztük szép számmal virágosakat is. Csak győzzünk választani belőlük!

Virágos színorgia a lakásban
Virágos színorgia a lakásban

Matyó-idéző Esprit
Ha a matyós vonal az, amibe szívesen fekszünk, akkor az ágynemű-garnitúránkhoz tökéletes huzatválasztás lehet az Esprit egyik virágos modellje, amihez bónuszban még egy-két pillangó is jár. A huzat előnye, hogy a nagy, fehér területet nem zsúfolták tele virágokkal, csupán az alsó részben „helyeztek el” néhány igen látványos és bájos virágot.

Virág a függönyön
Ha a falat nem is borítanánk be teljesen virággal, egy szolid, de szirmokban gazdag függönyt azért beújíthatunk. Az Alda Design kínálatában szebbnél szebb lapfüggönyöket találunk, köztük nem egy virágos, fényáteresztő és sötétítő anyagokból készült modellt is.

Virágos színorgia a lakásban

Virágba borított kanapé
Az IKEA lakástextiljei között is találtunk olyat, amelyik nem nélkülözi a szirmokat. A fehér-bézs színben pompázó Ektorp Norlida huzat leginkább a visszafogott színek kedvelőinek jó választás, klasszikus külseje mellett másik nagy előnye, hogy könnyű tisztán tartani, mivel a huzat könnyen levehető és mosógépben mosható.

Virágos színorgia a lakásban

Spanyolfalat a netről
A virágos, nőies stílusú díszletre vágyóknak jöjjön egy kis bónusz, mégpedig egy spanyolfal formájában. A Lugbuy.com-on talált, online rendelhető, vízálló darab egészen elképesztő, különleges darab, szerelem első látásra. Vidám, kültéri hangulat, cuki kalitkák, még cukibb szabad madarak, fák és persze sok-sok virág díszíti.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top