Tabuk nélkül

„Újrafelfedezett”, régóta hatásos szer a hüvelygomba ellen: ez a bórsav! (x)

Dalma átélte minden nő rémálmát, a kikezelhetetlennek tűnő, visszatérő hüvelygomba tüneteit. Aztán rátalált a készítményre, amely segített megszabadulnia a tünetektől.

„Szinte minden létező patikaszert kipróbáltam”

Ha valakinek, hát nekem aztán tényleg elegem volt a hüvelygombából. Amint kikezeltek belőle, szinte nyomban visszatért – meséli Dalma. – Az elviselhetetlen viszketéstől és a fájdalomtól néha már ülni is alig bírtam, és persze jelentkezett az ilyenkor elmaradhatatlan szemcsés-túrós, sárgás színű hüvelyfolyás is. Orvostól orvosig jártam, szinte minden létező patikaszert kipróbáltam, de a fertőzés újra és újra fellángolt. Az volt az érzésem, mintha sosem gyógyultam volna ki belőle, legfeljebb a különféle kezelések hatására átmenetileg csillapodtak a tünetek, hogy aztán megint felerősödjenek. Sírtam, az idegösszeomlás szélére kerültem. Aztán az egyik barátnőm mutatott nekem egy cikket, amiben arról volt szó, hogy a régóta ismert és jól bevált bórsav manapság reneszánszát éli a hüvelygomba elleni kezelések terén. Vizsgálatok eredményei szerint ugyanis egyre több Candida-faj kezd ellenállóvá válni a manapság használatos gombaellenes hatóanyagokra. Ez az írás szöget ütött a fejembe: lehet, hogy mindeddig hiába kezeltem magamat a jól ismert gombaellenes szerekkel? Mert mi van, ha történetesen az én hüvelyemben is egy ilyen rezisztens gombafaj vette át az uralmat…? Az új ismereteim birtokában taktikát váltottam, és nagyon úgy tűnik, hogy sikerült is megszabadulnom ettől a szörnyű nyavalyától. Lekopogom, de már hónapok óta nem tért vissza a gyűlölt hüvelygomba! – zárja történetét Dalma.

Speciális összetétel, komplex hatás

A Micovag Plus hüvelykúp patikában vény nélkül kapható, garantált minőségű és összetételű készítmény. Hatása komplex, mert amellett, hogy gátolja a Candida gombák szaporodását, egyúttal csillapítja a viszketést és az égő érzést is a hüvelyben. Összetétele speciális, mivel két fő összetevője, a bórsav és a tejsav mellett bizabololt is tartalmaz, ami a jól ismert, gyulladáscsökkentő hatású kamillavirág illóolaja. Ráadásul, ha sürgős segítségre van szükségünk, csak beugrunk egy patikába, és leemeljük a polcról a Micovag Plus hüvelykúpot, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is – mármint ha felkeresünk egy ügyeletes gyógyszertárat.

Sokat számít az összetétel

Léteznek olyan, orvosi receptre felírt, és patikában kikevertetett hüvelygolyók is, amelyek tartalmaznak bórsavat. Ezekhez általában kakaóvajat használnak, amely a testhőtől felmelegedve viszonylag hamar kifolyik a hüvelyből, és a fehérneműn jellemzően zsíros nyomot hagy. A Micovag Plus hüvelykúpban viszont nincsen kakaóvaj. A készítmény vivőanyaga a glicerin, amely egyrészt nem hagy maga után nehezen kimosható foltot a fehérneműn, másrészt nem is folyik ki túl hamar a hüvelyből. További előnye, hogy a zsíros krémekkel ellentétben a glicerin a kondomok anyagát sem károsítja.

A hüvelyflóra helyreállítására is gondolni kell!

Akinek volt valaha hüvelygombája, az pontosan tudja, hogy a gombaellenes kezeléssel a legtöbbször nem ér véget a terápia, hiszen még a hüvelyflóra helyreállításáról is gondoskodni kell. Ezért érdemes olyan készítményt keresni, amelynek összetétele elősegíti az egészséges hüvelyi pH fenntartását is, vagyis a tejsavat is tartalmazó Micovag Plus hüvelykúp használata esetén a gombaellenes kúra befejeztével nem lesz szükség külön hüvelyflóra-regeneráló készítmény alkalmazására. 

Összefoglalva a Micovag Plus hüvelykúp előnyei:

  • azonnal beszerezhető, mivel vény nélkül kapható a patikában
  • ellenőrzött, tehát garantált minőségű gyári készítmény
  • egyedülálló összetételű:
    bórsav, tejsav és bizabolol (kamillából származó illóolaj)
  • hatása komplex:
  • segít fenntartani az egészséges, savas hüvelyi pH-t, ami hasznos a kórokozó gombák szaporodása ellen
  • nyugtat, csillapítja az égő érzést és a viszketést

   

       

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz hüvelygomba kiegészítő kezelésére

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL

A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top