Tabuk nélkül

Változókorúként se rettegj a nyártól: enyhítsd a hőhullámokat ezzel a gyógynövényes készítménnyel! (x)

A nyár aligha a kedvenc évszaka a változókorú nőknek! Sokan legszívesebben egész nap a légkondicionált lakásban kuksolnának, holott a kellemetlen hőhullámok ellen mást is tehetünk.

Változókorúként se rettegj a nyártól: enyhítsd a hőhullámokat ezzel a gyógynövényes készítménnyel! (x)


Elég a szobafogságból!

A tavalyi nyarat gyakorlatilag otthon, a négy fal töltöttem, mivel tartottam a világjárványtól – emlékszik vissza a 47 éves Ildikó. – Furcsán hangozhat, de még jól is jött, hogy a légkondicionált lakásban maradhattam egész nap, ugyanis körülbelül akkor léptem a változókorba, és kezdtek is rendesen rám törni a hőhullámok. Mostanra viszont már eluralkodott rajtam a „mehetnék” és eszem ágában nincs megint egész nyárra bezárkózni. Egy nálam pár évvel idősebb barátnőm nemrég javasolta, hogy próbáljam ki én is a Remifemin Plus tablettát. Neki bevált, mert azt mondja, hogy amióta szedi, jóval ritkábban „támadnak” rá a klimaxos hőségrohamok. El is döntöttem, hogy veszek magamnak én is a patikában Remifemin Plust – mesélte Ildikó.

A természet patikája a változókorúaknak is kínál segítséget

A Remifemin Plus növényi gyógyszer kétféle gyógynövény hatóanyagát tartalmazza. A Cimicifugát (magyarul poloskavészt) már az észak-amerikai indiánok is ismerték és alkalmazták egyes „női bajok” orvoslására. A Cimicifuga hatásosan képes enyhíteni a változókori testi tüneteket, így a hőhullámokat és a fokozott izzadást: ezt a gyógynövény speciális kivonatával végzett klinikai vizsgálatok is igazolják.

A gyógyszer másik komponense az orbáncfűkivonat, amely a klimaxot kísérő lelki nehézségeken, így a hangulatingadozásokon segít úrrá lenni, valamint az alvásra is jó hatással van. Az orbáncfüvet már az ókorban is használták melankólia és búskomorság, vagy ahogyan ma nevezzük, az enyhe depresszió kezelésére. A népi gyógyászatban az orbáncfüvet a „lélek napsugarának” is nevezik, ezzel is utalva a gyógynövény természetes hangulatjavító tulajdonságára.

Fontos a folyamatos használat

Nem árt ugyanakkor tisztában lenni vele, hogy a gyógynövények tünetenyhítő hatása általában nem azonnali, hanem csak bizonyos idő elteltével jelentkezik. Tévúton jár, aki azt várja, hogy már az első tabletta megszabadítja a klimaxos panaszoktól. Legyünk tehát türelmesek, és ami a legfontosabb, a Remifemin Plust hosszú távon, kúraszerűen alkalmazzuk!

Vény nélkül kapható gyógyszer

Vény nélkül kapható gyógyszer

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top