Tabuk nélkül

Légy óvatos: a felfázás nyáron is megtalál! (x)

Tévhit, hogy a felfázás csak hidegben, vagy a hűvös felületen üldögélés miatt alakulhat ki. Ha nem vigyázol, a hólyaghurut akár a legmelegebb kánikulában is utolérhet. Ezt a betegséget ugyanis baktériumfertőzés okozza – a hideg legfeljebb „rásegít” a bajokra, mert ha kihűl az altest, máris fogékonyabbak leszünk a betegségekre.

Légy óvatos: a felfázás nyáron is megtalál! (x)
Balatoni álomból rémálom?

– A hosszas bezártság után az idén alig vártam a balatoni nyaralást, aztán egy felfázás kis híján mindent elrontott! – panaszolja a 31 éves Zsuzsa. – Már a vakáció második napján éreztem, hogy sokszor kell pisilnem, a vizeletem csíp és rossz szagú, ráadásul a hasam is elkezdett görcsölni. A mai fejemmel már tudom, hogy csakis a nedves fürdőruhám lehetett a bűnös, ugyanis elkövettem azt a hibát, hogy strandolás után nem cseréltem le szárazra. Pedig az intim területet soha nem szabadna sokáig nyirkosan tartani, elvégre a nedves-párás közeg ideális terepet biztosít a kórokozók szaporodásához. Ha pedig a baktériumok belesodródnak a húgycsőbe, abból bizony rövid úton kialakulhat hólyaghurut.

Segítség a természet patikájából

Még szerencse, hogy előrelátó nő vagyok, és eleve úgy vágtam neki a nyaralásnak, hogy előtte gondosan összeállítottam egy úti patikát, felkészülve a legkülönfélébb betegségekre, köztük a hólyaghurutra is. Volt tehát nálam Urzinol tabletta, ami segített is a bajomon. Ez a hagyományos növényi gyógyszer a medveszőlőlevél kivonatát tartalmazza, amely hatásosan képes csillapítani a felfázás kezdeti tüneteit. Fontos azonban, hogy a panaszok jelentkezésekor azonnal elkezdjük szedni, és mellette jó sok folyadékot is igyunk. A medveszőlőlevél baktériumellenes hatóanyaga az Urzinol tablettában jóval magasabb koncentrációban van jelen, mint például a medveszőlőlevél-teában, utóbbinak egyébként rémes íze is van. Az Urzinol tabletta segítségével sikerült antibiotikum nélkül is legyőznöm a húgyúti fertőzést – zárta történetét Zsuzsa.

 

Zsuzsa további tanácsai a nyári hólyaghurut kivédésére:

–          A nedves fürdőruhádat, bikinialsódat váltsd át szárazra!

–          Szigorúan csak a saját törölköződet használd!

–          Ügyelj az intim higiéniára – de túlzásba se vidd!

–          WC-használat után mindig elölről hátrafelé töröld magad!

–          Szerelmes együttlét után irány a mellékhelyiség, hogy mielőbb „kitessékeld” az aktus közben netán a húgycsőbe sodródó bacikat!

–          …ha pedig beüt a baj: legyen nálad Urzinol tabletta!

Vény nélkül kapható, medveszőlőlevélkivonat-tartalmú hagyományos növényi gyógyszer

Vény nélkül kapható, medveszőlőlevélkivonat-tartalmú hagyományos növényi gyógyszer

HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER.

A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top