Tabuk nélkül

Az intim szárazság ne maradjon hálószobatitok: így tehetsz ellene (x)

A változókorú Rita bizalmas titokba avatta be barátnőjét, és jól tette, hogy beszélt az intim problémájáról, mert így kiderült, hogy a hálószobai problémákat a hüvelyszárazság okozhatta. Ez a tünet azonban kezelhető!

Az intim szárazság ne maradjon hálószobatitok: így tehetsz ellene (x)

A szerelemnek nincs felső korhatára

– Rita egy évvel még idősebb is nálam, de annyira jól tartja magát, hogy kettőnk közül mindig őt nézik fiatalabbnak – meséli az ötvenes évei elején járó Klári. – Párjával, Józsival immár negyedik éve élnek együtt boldog szerelemben. Nemrég azonban némi „intim” gondjuk akad, emiatt Rita a tanácsomat kérte. 

Gondok a hálószobában…

„Képzeld, a párom elnyert egy külföldi megbízást, de emiatt egy hónapig nem lesz itthon – kezdte mesélni a barátnőm, amikor a legutóbb beültünk a kedvenc cukrászdánkba egy kávára. – Józsi persze pontosan tudja, mennyire nem örülök neki, ha sokáig távol van tőlem. Hogy mégse szomorkodjak nagyon, előkészített egy romantikus estét kettőnknek. Ő maga főzött, sőt egy finom bort is kinyitottunk, a hálószobában pedig gyertyák égtek. Minden adott volt a tökéletes búcsúéjszakához! Csakhogy én valahogy csődöt mondtam… – hervadt le hirtelen a mosoly a barátnőm arcáról. – Az együttlét nehézkesen ment, sőt fájdalmat is okozott. El is sírtam magam, mert lám, hiába nézek ki fiatalosnak, a belső öregedés engem sem kímél, elvégre a hüvelyszárazság a klimax egyik jele, ezt mindenki tudja… Lehet, hogy ideje lenne elfogadnom, hogy már nem is vagyok alkalmas a szerelemre? Szerinted mit tegyek? Annyira félek, hogy elveszítem Józsit…!” – pityeredett el Rita. 

Van segítség!

Gyorsan megnyugtattam Ritát, hogy nem ő az egyetlen változókorú nő, akinek nehézségeket okoz a hüvelyszárazság, és hogy ne sírjon, hiszen van rá mód, hogy hatásosan kezeljük ezt a problémát. Nálam például már korábban jelentkeztek a tünetek, de amióta a Cikatridina kúpot használom, semmi okom rá, hogy aggódjak a párkapcsolatomért.

A hormonmentes Cikatridina hüvelykúp hialuronsavat és hámosító, illetve gyulladáscsökkentő hatású gyógynövények ápoló kivonatát tartalmazza. Ez a recept nélkül kapható készítmény segít ismét nedvességgel feltölteni a száraz hüvelyhámot. A tartós hatás érdekében a tünetek változásától függően szükség esetén hosszan tartó kezelésként is alkalmazható.

Javasoltam Ritának, hogy minél előbb kezdje el rendszeresen használni a Cikatridina kúpot, így mire Józsi hazajön, nagy valószínűséggel minden újra olajozottan fog működni kettejük között – a hálószobában is!

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL

A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top