Tabuk nélkül

Stressz nyáron: Panka története a balul sikerült lakásfelújításról (x)

Napsütés, szabadság, boldogság – nem mindenkinek ez jut eszébe, ha a nyárra gondol. Pankának az elhúzódó lakásfelújítása miatt rengeteg feszültséggel és gyomorgörccsel telt a legforróbb évszak.

Stressz nyáron: Panka története a balul sikerült lakásfelújításról (x)


Anyósomékhoz költöztünk…

„Tavaly nyáron boldogan vágtunk bele a lakásunk felújításába a szerelmemmel, ám az elhúzódó munkálatok annyi feszültséggel jártak, hogy kis híján a kapcsolatunk is megsínylette a renoválást. A felújítás ideje alatt anyósomékhoz költöztünk – sejtettem, hogy nem lesz könnyű az együttélés a párom szüleivel, mégis azt reméltem, hogy egy hónapot ki fogok bírni súrlódásmentesen. A munkálatok sajnos sokkal tovább tartottak, mint ahogy mi terveztük, ezért szinte egész nyáron a szerelmem szüleinél ragadtunk. Annak, aki jó ideje a maga ura, még a saját családjával is nehéz tartósan együtt élni, nemhogy másokkal.

A feszültség egyre fokozódott

Egy háromszobás társasházi lakáson osztoztunk négyen. Próbáltunk alkalmazkodni egymáshoz, ami egyre nehezebben ment. Ahogy telt az idő, a bennünk lévő feszültség gyakran csúnya vitákat és dühös veszekedéseket gerjesztett. Kiskoromban mindig megmosolyogtam anyukámat, amikor nagy sóhajok kíséretében, drámai hangon közölte, hogy ő sehol máshol nem tud mélyen aludni, csak a saját ágyában. Szorult helyzetemben értettem meg, milyen fontos a kényelmes ágy. Ugyanis a bennem lévő feszültséget a kialvatlanságom is fokozta, ráadásul a párom szüleinek a lakásában nincs légkondi, az ágyban pedig puha a matrac. Ezért szinte minden este álmatlanul forgolódtam a meleg szobában, és egyre rosszabbnak láttam a helyzetünket. Arra gondoltam, ha tudnék aludni egy kicsit, könnyebb lehetne, hiszen kipihenten a konfliktusokat is jobban tűröm, és sokkal észszerűbben gondolkodom.

Segítettek elaludni a gyógynövények

Sajnos a párom nem tudta kezelni a szülei és köztem egyre inkább élesedő konfliktusokat, én pedig úgy éreztem, hogy cserbenhagy, és az anyját és az apját választja helyettem. Az egyik barátnőm tanácsolta, hogy próbáljam ki a három gyógynövény, a macskagyökér-, komló- és citromfűtartalmú Sedacur fortét. Ez a növényi gyógyszer nappal nyugtat, hatásosan oldja a feszültséget, éjjel pedig pihentető alvást biztosít, és eközben a teljesítményünket, az éberségünket és koncentrálóképességünket nem befolyásolja hátrányosan. Végső kétségbeesésemben vettem egy doboz recept nélkül kapható Sedacur fortét a patikában. Kis idő elteltével azt vettem észre, hogy esténként kevésbé vagyok feszült, és könnyebben elalszom. Ahogy egyre nyugodtabb lettem, toleránsabbá váltam és racionálisabban gondolkodtam. A tartós békesség kedvéért azonban arra kértem a páromat, hogy a hátralevő egy hónapban inkább béreljünk egy szobát, amibe beleegyezett. Végül a lakásunk is elkészült és a kapcsolatunk is megmenekült.”

Vény nélkül kapható gyógyszer

Vény nélkül kapható gyógyszer.Forrás: Phytotec Hungária

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top