Tabuk nélkül

Válás után a makacs betegségem is elmúlt

Húsz év házasság után váltam el a férjemtől, miután elhagyott egy másik nőért. Egyedül maradtam, pluszkilókkal, összetörve. Még nem is sejtettem, hogy ekkor vett pozitív fordulatot az életem, mert megszabadulhattam az egyik kellemetlen betegségemtől.

Válás után a makacs betegségem is elmúlt


Túl idealista voltam, nem vettem észre a jeleket

– Szerettem Dénest, a szakításunk után el sem tudtam képzelni, hogy valaha is boldog és kiegyensúlyozott életem lesz nélküle. Gimis szerelemként indult, és bár mindenki ellenezte, érettségi után összeházasodtunk – kezdi történetét a 40 éves Gréta. – Olyan volt, mintha ő lenne a másik felem, biztonságban éreztem magam mellette, és úgy gondoltam, hogy amíg velem van, semmilyen baj sem érhet. Túlzottan idealista voltam, sohasem gondoltam arra, hogy a kapcsolatunk valaha is véget érhet. Talán ezért nem vettem észre a jeleket. Pedig, utólag visszagondolva, szép számmal voltak.

Idomultam Déneshez

Beleszeretett az egyik kolléganőjébe, és úgy döntött, eldobja azt az életet, amit közösen építettünk, és mással kezd újat. Nem értettem, hogyan történhetett mindez, hiszen bármit megtettem volna érte. Jó háziasszony voltam, és szerintem jó társ is. Még az étkezési szokásaimat is megváltoztattam miatta. Húst ettünk hússal, mert Dénes rajong a húsokért, kevésbé szereti a zöldséget és a másféle ételeket. Azt hiszem, hiba volt, hogy ennyire idomultam hozzá, hiszen szinte teljesen elveszítettem az egyéniségemet, és az egészségtelen életmód miatt meg is híztam.

Az egészségtelen étkezéstől aranyerem lett

Idősebb nőkhöz illő, bő ruhákat hordtam, és emellett még aranyerem is lett, ami időről időre kiújult. Azt hiszem, a szakítás több szempontból is kijózanító pofonként hatott rám. Jó pár átsírt éjszaka után ráébredtem, hogy valóban egyedül maradtam, és Dénes nem fog visszajönni hozzám. Elhatároztam, hogy összeszedem magam, és minden erőmmel azon leszek, hogy nélküle is megálljam a helyemet. Változtattam az étrendemen, és csökkentettem a húsfogyasztást, elkezdtem rostban gazdag ételeket enni. Azért, hogy lefogyjak, sokat sétáltam, idővel pedig kocogtam esténként – eleveníti fel Gréta.

Anyukám tippje bevált

– Anyukám javasolt új termékeket az aranyeremre: a Proktis-M kúpot és Proktis-M Plus kenőcsöt. Mint mondta, ő már egy ideje ezeket használja, mert az egyik fő összetevőjük a kozmetikumok világából jól ismert hialuronsav, és ezen felül még gyógynövények kivonatait is tartalmazzák. A hialuronsav a szövetek szerkezetét erősíti, így a szövet tónusát, tápanyagellátását és rugalmasságát javítja, gyorsítja a regenerációt és segít a gyógyulásban. A Proktis-M termékek további különlegessége, hogy a gyógynövényi kivonatokat micellákba „csomagolva” tartalmazzák. A hagyományos módon előállított kúpokhoz és kenőcsökhöz képest a Proktis-M kúp és Proktis-M Plus kenőcs micellái egyenesen a beteg sejtekhez juttatják a segítséget. Kipróbáltam az anyukám által javasolt patikaszereket, amelyek segítettek csökkenteni az aranyér kellemetlen tüneteit – mondja Gréta.

Szingliként megfiatalodtam

A változatosabb és egészségesebb táplálkozás, illetve a sok mozgás idővel megtette a hatását. Rengeteget fogytam, és közben formásodtam is. Újra fiatalos nőnek éreztem magam, a fodrászom pedig vágott nekem egy vagány frizurát, és a színtelen, világosbarna hajamat befestette szőkére. Rengeteget változtam az elmúlt másfél évben. Most, 40 évesen legalább tíz évvel tűnök fiatalabbnak, mint amikor Dénes elhagyott. Karcsúbb és nőiesebb lettem, és imádom az életemet.

Patikában kapható gyógyászati segédeszközök

Patikában kapható gyógyászati segédeszközök

Fotó: Phytotec Hungária

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL

A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT!

 

 (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top