Tabuk nélkül

Szülinapi meglepetés intim mellékhatással – szerencsére kéznél volt ez a szer (x)

Flóra már korán reggel túlette magát csokoládéval, ráadásul a szülinapja alkalmából viselt fehérneműje sem tett jót az intim egészségének…

Szülinapi meglepetés intim mellékhatással – szerencsére kéznél volt ez a szer (x)


Szülinapi ajándék: szívdesszert és csipkés alsónemű

„Sosem szerettem a vágott virágokat, és ezt Roli, a párom pontosan tudja rólam. Épp ezért nagyon jólesett, amikor a huszonnegyedik szülinapom reggelén nem egy csokor rózsát, hanem egy hatalmas doboz szívdesszertet hozott, sőt egy vadítóan szexi csipkebugyival is meglepett” – idézi fel a történetét Flóra. „Nem az önuralmamról vagyok híres, így azonnal rávetettem magam a csokira, és szinte az egész dobozt felfaltam öltözködés közben. Figyelmeztettem Rolit, hogy este úgy fog járni, mint a csoki, amire megjegyezte, hogy inkább nekem van félnivalóm, és este majd alaposabban is megnézi rajtam az új fehérneműt. Már akkor sejthettem volna, hogy nem lesz ennek jó vége.”

Váratlanul jelentek meg a kellemetlen tünetek

„A munkahelyemen úgy éreztem, hogy szörnyen lassan telik az idő. Folyamatosan az járt a fejemben, milyen vad, szerelmes esténk lesz Rolival. Nagyjából délig nem is volt semmi baj, de utána elkezdtem magam olyan furcsán érezni odalent. Eleinte arra gondoltam, hogy csak a műszálas csipkebugyi zavar, elvégre eléggé rosszul szellőző anyagból készült, így viszonylag hamar sikerült beleizzadnom. De rá kellett jönnöm, hogy ennél is nagyobb a baj. Viszketni kezdtem, és hamarosan égő érzést, fájdalmat tapasztaltam az intim területen. Darabos-szemcsés hüvelyi folyásom is lett, innentől pedig nem volt kérdéses számomra, hogy ez bizony hüvelygomba, azaz az estének jó eséllyel lőttek” – teszi hozzá Flóra.

Ide vezetett a meggondolatlanság

„Elég hamar rájöttem, hogy a szülinapi mohóságom az oka mindennek. A hatalmas cukorlöket, amit aznap reggel adtam magamnak, a jelek szerint valóban nem maradt következmények nélkül, míg a kegyelemdöfést a nejlonbugyi adhatta meg” – összegzi Flóra. „Az egészségtelen kaják, pláne a rengeteg cukor ugyanis gyengíti az immunrendszert, ezzel pedig a hüvelyflórában békésen tanyázó Candida esélyt kaphat a túlszaporodásra. Ha pedig mindehhez még az altestet is befüllesztjük, mondjuk egy műszálas fehérneműbe, az intim tájon kialakuló nyirkos-párás közeg végképp ideális feltételeket biztosít a gombás fertőzéshez.”

Segített a Micovag Plus

Flórának szerencsére volt bejáratott tippje a kellemetlen intim panasz ellen. „Hazaérve az első utam a gyógyszeres szekrényhez vezetett, mivel mindig tartok a házi patikában Micovag Plus hüvelykúpot, ami a hüvelygomba kiegészítő kezelésére való, és a gyógyszertárból vény nélkül lehet beszerezni. A Micovag Plus hüvelykúp tejsavat tartalmaz, amely segít helyreállítani a hüvely élettani pH-ját, ezzel gátolja a Candida szaporodását, ráadásul a benne lévő, kamillából származó bizabolol csillapítja a viszketést és az égő érzést. A történet tanulsága számomra, hogy talán ideje félretennem a virágokkal szembeni ellenérzéseimet, mert tény, hogy egy csokor vörös rózsától biztosan nem lehetnek intim problémáim” – zárja történetét Flóra.

Szülinapi meglepetés intim mellékhatással – szerencsére kéznél volt ez a szer (x)

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

Fotó: Phytotec Hungária Bt.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA

EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top