Tabuk nélkül

Ezért vált rémálommá Zsuzsa első munkanapja (x)

Nyáron munkahelyet váltani mindig kalandos dolog. Zsuzsával azonban olyasmi történt rögtön az első napján, amit valószínűleg soha nem fog elfelejteni. És nem csak azért, mert a megpróbáltatások miatt kijött a hüvelygombája…

Ezért vált rémálommá Zsuzsa első munkanapja (x)


„Már hetek óta izgatottan vártam, hogy elkezdhessem a munkát az új munkahelyemen. Azt hittem, hogy az első napom tele lesz izgalmas feladatokkal, tanulási lehetőségekkel, és persze barátságos, segítőkész kollégákkal. De nem így történt”
– meséli Zsuzsa.

Sok volt a baljós előjel

A fiatal nőnek már akkor rossz előérzete volt, amikor megérkezett a cég épületéhez. A parkolóban alig volt autó. Zsuzsa azt gondolta, talán még korán van, és a többiek csak később jönnek, de az ő részlegén egy árva lelket sem talált, a portás és a többi irodában dolgozók pedig nem tudtak neki eligazítást adni. Ahogy téblábolt a részlegükön, meglátott egy papírlapot az egyik asztalon. Ez állt rajta: „Szia, Zsuzsa! Üdvözlünk a csapatban! Sajnos ma mindenki szabadságra ment, mert elromlott a klíma, és nagyon meleg van. Reméljük, nem bánod. Holnap találkozunk, akkor kapod meg a gépedet és a telefonodat. Üdv: a többiek

Nagyon forróvá vált a helyzet

Zsuzsa biztos volt abban, hogy új kollégái a bolondját járatják vele, de nem látott sehol rejtett kamerát, és nem nyitott rá senki nevetve. Ebből arra következtetett, hogy valóban mindenki hazament. „Egy dolog nem volt csak rajta a papíron: hogy én is hazamehetek. Mit tegyek? Menjek én is? Nem mertem elindulni, mert nem akartam rossz benyomást kelteni rögtön az első nap, és senki nem tudta megmondani, ilyenkor mi a teendő, vagy visszajön-e bárki tőlünk. Ültem, vártam. Borzasztóan egyedül éreztem magam. Ráadásul a hőség is elviselhetetlen volt. A klíma nem működött, és a nyitott ablakon is csak a forróság áradt befelé. Az iroda olyan volt, mint egy szauna. Izzadtam, mint egy ló. Az első napra választott, csinos, műszálas ruhám rám tapadt, a hajam összeállt, a szemem égett, és még a csapból is langyos víz folyt” – emlékszik Zsuzsa. De a legrosszabb csak ezután következett.

Zsuzsa sírva hívta fel az anyukáját

„A nap végén borzasztóan elkezdtem viszketni odalent, és túrós, darabos hüvelyfolyásom lett. Ekkor döntöttem el, hogy nekem ebből elég, és a levélre, amit a »csapatom« írt, nagy, piros betűkkel odaírtam, hogy FELMONDOK. Feldúltan jöttem el az irodából. Hazafelé felhívtam édesanyámat, és elpanaszoltam neki, mennyire méltánytalanok voltak velem, és az első munkanapomon felmondtam. Ő azt mondta, hogy ez a cég nem érdemel meg engem, felejtsem el őket, ne aggódjak, majd csak lesz valahogy. Elzokogtam neki, hogy nem tudom, mitől, de a hüvelygombám is kijött. Anyum hümmögött, és azt mondta, sajnos a stressz és az egész napos műszálas ruhában aszalódás mellett előjöhetnek a hüvelygombás panaszok. Megígértette velem, hogy hazafelé veszek egy doboz Micovag Plus hüvelykúpot a patikában, hogy addig is enyhítsem valamivel a panaszaimat, amíg eljutok nőgyógyászhoz. Hát, ez az én nagy karriertörténetem” – mondja Zsuzsa.

Micovag Plus: hüvelygomba kiegészítő kezelésére

A Micovag Plus hüvelykúp a hüvelygomba kiegészítő kezelésére alkalmas gyógyászati segédeszköz, és vény nélkül kapható a patikában. A hüvelykúp tejsavtartalma révén helyreállítja a hüvely egészséges pH-értékét, ami képes a gombák szaporodásának gátat szabni. Ezen túl a viszkető, égő érzést is csillapítja, hiszen bizabololt tartalmaz: a kamilla illóolajából kivont vegyület kiváló gyulladáscsökkentő. „A tüneteim enyhültek, a dühöm viszont nem. Másnap keresett a felettesem, de nem vettem fel neki a telefont. Megtanultam: semmilyen álomállásért nem szabad tűrni, hogy semmibe vegyék az embert, és főleg azt nem, hogy kockára tegye az egészségét” – foglalja össze Zsuzsa.

Ezért vált rémálommá Zsuzsa első munkanapja (x)

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz / Fotó: Phytotec Hungária Bt.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL

A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top